Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό (10/5) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες. Η Κορίνα και ο Μπάμπης κινδυνεύουν καθώς ο Ακύλας βρίσκεται κοντά στο να ανακαλύψει τη σχέση τους.

Τι θα δούμε σήμερα (10/5) στις Άγριες Μέλισσες

Ο Ακύλας, έξαλλος με την επίθεση που του έκανε το χωριό, βρίσκει απέναντί του και την οικογένειά του. Η Ζωή προειδοποιεί την Κορίνα για τον κίνδυνο που διατρέχει αυτή κι ο Μπάμπης.

Ο Νικηφόρος κατεβαίνει στην Αθήνα μαζί με την Ασημίνα για να βρουν τον Θόδωρο Ξανθό (δείτε εδώ τι θα συμβεί μεταξύ τους) ενώ η Ελένη και ο Λάμπρος δεν φεύγουν απ’ το πλευρό του Ζάχου.

Ο Δούκας με τη Μυρσίνη προχωράνε, με τη συγκατάθεση του Φραγκούδη, το σχέδιο για να πιέσουν τα παιδιά τους να δεχτούν το αεροδρόμιο στο Διαφάνι, αν χρειαστεί.

Ο Σταμάτης συγκρούεται με τον Παναγιώτη για τα μάτια της Βιολέτας. Ο Ντούνιας χειραγωγεί τον Ζάχο για να πάρει πληροφορίες.

Η επικίνδυνη επιχείρηση του Νικηφόρου και της Ασημίνας στην Αθήνα

Μη χάσετε στο νέο τεύχος Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί αυτή την Πέμπτη (5/5) σερ όλα τα περίπτερα. Στις Άγριες Μέλισσες, ο Νικηφόρος αποφασίζει να συνάψει συνεργασία με τον διάβολο, δηλαδή με τον Ξανθό, προκειμένου να ξεσκεπάσει την πραγματική δράση τόσο του ίδιου όσο και του Ακύλα! Μόνο που αυτή η απόφαση βάζει σε κίνδυνο τη ζωή του!

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Ο Νικηφόρος, όπως θα δείτε και στα νέα επεισόδια της σειράς, αποφασίζει να μπλέξει στην υπόθεση της έκθεσης του Ξανθού προκειμένου να αποκαλυφθούν τα πάντα για το καθεστώς, χρησιμοποιώντας το ισχυρό όνομα της οικογένειάς του. Ετσι ετοιμάζεται να πάει στην Αθήνα για να συναντήσει τον Θόδωρο Ξανθό και μαζί του πηγαίνει και η Ασημίνα.

Εκεί το πρώην ζευγάρι ξεκινάει την έρευνα αλλά οι πρώτες πληροφορίες που συλλέγουν δεν είναι ενθαρρυντικές, καθώς μαθαίνουν πως ο Θόδωρος Ξανθός βρίσκεται κλεισμένος σε ψυχιατρική κλινική. Φυσικά, μετά από απόφαση του Μαρίνου Ξανθού, για να μην μπορέσει ποτέ ο αδελφός του να αποκαλύψει τη δράση του.

Ο Νικηφόρος επισκέπτεται και μόνος του τον Θόδωρο και προσπαθεί να τον πείσει να κινηθεί εναντίον του αδελφού του, αλλά εκείνος αρνείται φοβούμενος για το τι μπορεί να του κάνει ο Μαρίνος για να τον εκδικηθεί. Αργότερα, ο Νικηφόρος συναντάει έναν παλιό του συνάδερφο, ο οποίος θα τον οδηγήσει σ’ ένα παράτολμο σχέδιο για να παγιδεύσει τον Ξανθό και τον Ακύλα: Να συνεργαστεί μαζί τους για να τους ξεσκεπάσει.

Κι ενώ στην Αθήνα συμβαίνουν αυτά, στο Διαφάνι οι απαλλοτριώσεις εγκρίνονται και οι Σεβαστοί προσπαθούν να ανατρέψουν την απόφαση. Ολο το χωριό στήνεται απέναντι στον Ακύλα για να τον εμποδίσει, όμως εκείνος έξαλλος υποχωρεί με την υπόσχεση να επιστρέψει προετοιμασμένος. Ο Νικηφόρος καταφέρνει να προσεγγίσει τον Ξανθό και να συνάψει συνεργασία μαζί του, ενώ παράλληλα προσλαμβάνει έναν δικηγόρο και πείθει τον Θόδωρο να ξεκινήσουν τη μάχη για να βγει από το ψυχιατρείο.

Ο Ακύλας στρέφεται στον Ξανθό για να τον βοηθήσει με το Διαφάνι, αλλά εκείνος δίνει προτεραιότητα στη συνεργασία του με τον Νικηφόρο και κρατάει αποστάσεις από εκείνον, ενώ ο Δούκας μαθαίνει πως οι γιοι του ετοιμάζουν συνεργασία με τον εχθρό. Η Ασημίνα ανησυχεί για τον Νικηφόρο με το σχέδιο που βάζει σε εφαρμογή, καθώς ξέρει πως θα βρεθεί σε θανάσιμο κίνδυνο με την οργή που έχει μέσα του ο Ακύλας! Ομως εκείνος την καθησυχάζει και της υπόσχεται πως δεν θα πάθει το παραμικρό. Μόνο που ένα λάθος του είναι αρκετό για να φέρει τελικά την καταστροφή...

Καβγάς για Κορίνα & Μπάμπη

Ο Μπάμπης νιώθει τύψεις που τόσο καιρό κρύβει από το νέο του κορίτσι την αλήθεια για τα χρήματα του Ακύλα και έτσι παραδέχεται στην Κορίνα πως ο πατέρας του ήταν εκείνος που είχε κλέψει τα λεφτά. Οι δυο τους συγκρούονται άσχημα και εκείνη θυμώνει μαζί του και του λέει πως δεν θέλει καμία σχέση μαζί του καθώς πιστεύει πως και ο ίδιος είχε μπλέξει σε αυτή την υπόθεση. Ομως, εκείνος την πείθει πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Άγριες Μέλισσες Κορίνα

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σκοτεινή Θάλασσα: Απόψε (10/5) το συγκλονιστικό φινάλε - Όλη η αλήθεια στο φως

Γη της Ελιάς: Βγαίνει η απόφαση του δικαστηρίου για Στάθη και Αρετή - Τα πάνω κάτω στους Καπερνάρους