Η συγκλονιστική δραματική σειρά του Mega, Σκοτεινή Θάλασσα, μπορεί να μην κατάφερε να σημειώσει τα επιθυμητά νούμερα τηλεθέασης ωστόσο ρίχνει αυλαία απόψε (10/5) και οι εξελίξεις αναμένεται να είναι απλά σοκαριστικές μιας και η νέμεση θα έρθει αλλά με αναπάντεχο τρόπο.

Πώς τελειώνει η Σκοτεινή Θάλασσα (10/5)

Η Σμαρώ και η Αντωνία ανακρίνουν τον Βλάση για να μάθουν ποιος είναι ο Εγγλέζος. Ο Βλάσης όμως δεν αποκαλύπτει τίποτα. Στο μεταξύ, βγαίνει ένταλμα σύλληψης για τον Σάκη. Ο Σάκης συλλαμβάνεται, αλλά εισάγεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο για να χειρουργηθεί.

Η Ξένια συγκρούεται έντονα με τον Θεμιστοκλή και του ζητάει να φύγει και να μην τον ξαναδεί ποτέ. Ο Ηρακλής υποψιάζεται ότι πίσω από όλα κρύβεται ο Θεμιστοκλής, ενώ ο Χρήστος υποψιάζεται τον Ηρακλή.

Στο φινάλε, οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη και η νέμεση έρχεται με αναπάντεχο τρόπο.

Η εξομολόγηση του Παπαγεωργίου για τη Σκοτεινή Θάλασσα

«Είχαμε πολύ μεγάλη βοήθεια από ψυχιάτρους και με βοήθησε πάρα πολύ μία προσωπική επαφή που είχα με έναν διπολικό σε αγωγή που με πολλή χαρά με βοήθησε στο πώς να αποδώσω όσο πιο πειστικά τον ρόλο.

Ένας διπολικός καταλαβαίνει όταν εμφανίζεται η άλλη του πλευρά. Καταρχάς δεν μιλάμε για σχιζοφρένεια. Καταλαβαίνει ότι χάνει τον έλεγχο και βρίσκεται σε κρίση μανίας και πρέπει να πάρει την αγωγή του. Όταν την μπλέκει με αλκοόλ τα αποτελέσματα είναι καταστροφικά».

Όπως είπε «Ήταν πολύ μεγάλη ευθύνη πώς θα προσεγγίσουμε έναν ρόλο όπως του “Χρήστου”. Ήθελα να είμαι πάρα πολύ προσεκτικός. Το πιο κολακευτικό σχόλιο που πήρα ήταν από μία κοπέλα που έχει την ίδια πάθηση και μας ευχαριστούσε ως σειρά που θίγαμε το θέμα.

Όταν βλέπουν ότι ο Χρήστος γίνεται λίγο πιο βίαιος δεν αρέσει στο κοινό» είπε ακόμα για τον ρόλο του. «Δεν είναι εύκολο να βλέπεις τη γυναίκα σου σε ερωτικές σκηνές. Ακόμα κι αν ξέρεις ότι είναι δουλειά. Την πρώτη χρονιά των Μελισσών έκλεινα τα μάτια μου. Αν δεν ήμουνα ηθοποιός θα μου φαινόταν ακατανόητο».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Βγαίνει η απόφαση του δικαστηρίου για Στάθη και Αρετή - Τα πάνω κάτω στους Καπερνάρους

Σασμός: «Τέρμα οι κουβέντες...» - Τραγικές ώρες για τη Βασιλική