Η Μαργκώ έχει αρχίσει να φοβάται ότι ο Στρατηγός δεν θα σταματήσει μπροστά σε τίποτα και αυτό που θέλει είναι να προστατέψει το γιό της και κανένα άλλο. Ετσι μπροστά στο κίνδυνο, καταστρώνει ένα ακόμα σατανικό σχέδιο, προκειμένου να απομακρύνει μια για πάντα την Τατιάνα από τον Τόνυ πριν τα πράγματα φτάσουν στα άκρα...

Το TV24 σας αποκαλύπτει τις καταιγιστικές εξελίξεις στο Τατουάζ:

Από τη Μαρία Μεταξητινού:

Η Αννα και ο Τόνυ υποχρεώνονται και πάλι από τον «Στρατηγό» να πάνε μαζί σε μια ακόμη εκδήλωση, γεγονός που κάνει την Αννα έξαλλη: «Δεν πάω πουθενά! Τέλος... βαρέθηκα! Ας κάνουν ό,τι θέλουν», λέει στον Τόνυ, ο οποίος προσπαθεί να την ηρεμήσει: «Σε παρακαλώ, Αννα. Κι εμένα δεν μ’ αρέσει, αλλά κάνε λίγο υπομονή ακόμα και σου υπόσχομαι ότι πολύ σύντομα όλα θα τελειώσουν. Ηδη έχω κάτι στο μυαλό μου», την καθησυχάζει.

Διαβάστε ακόμα: Τατουάζ: Η Βέρα επιστρέφει από το Μπουένος Άιρες κι έρχεται αντιμέτωπη μ’ ένα γεγονός που την ταράζει! Ανατροπές σήμερα Πέμπτη 26/4:

Η Αννα δείχνει να μην τον πιστεύει, αλλά ο Τόνυ αυτή τη φορά φαίνεται να έχει βρει τον τρόπο και εξηγεί στην Αννα το σχέδιό του για να απαλλαγούν από τους εκβιαστές που τους καταδυναστεύουν και προκειμένου να την πείσει της αποκαλύπτει ότι σκοπεύει να παντρευτεί, χωρίς όμως να αποκαλύψει το όνομα της Τατιάνας: «Κι εγώ θέλω να τελειώνω μια καλή μαζί τους. Ισως μάλιστα περισσότερο κι από σένα. Θα παντρευτώ και μάλιστα πολύ γρήγορα, οπότε πρέπει άμεσα και κρυφά να βγάλουμε το διαζύγιο και να απαλλαγούμε απ’ όλα αυτά».

Η Μαργκώ κάνει δήλωση-φωτιά

Στο μεταξύ, η Μαργκώ βάζει σε εφαρμογή το δικό της σχέδιο και δίνει συνέντευξη σε ένα δημοσιογράφο, όπου έντεχνα αφήνει να εννοηθεί πως η Αννα είναι έγκυος: «Ο γιος μου είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος, ειδικά τώρα που περιμένει να μεγαλώσει η οικογένειά του», λέει χαμογελώντας πονηρά. Η είδηση φυσικά ότι η Αννα είναι έγκυος βλέπει το φως της δημοσιότητας και μάλιστα με την επιβεβαίωση της... γιαγιάς!

Διαβάστε ακόμα: Ελίφ: Βόμβα! Η Αρζού κινεί τις διαδικασίες για να «πουλήσει» τη μικρή Ελίφ! Όλα όσα θα δούμε στη συνέχεια...

Στο μεταξύ, η Αννα είναι σε διαρκή νευρική κρίση επειδή δεν μπορεί να χορέψει και οδηγείται ξανά σε ακραίες συμπεριφορές. Ωστόσο και ο Αλέξανδρος δεν μπορεί να ξεπεράσει την Αννα και παλεύει με τη λογική του να τα καταφέρει, ενώ ξεκαθαρίζει στη Μαρίνα ότι δεν είναι ερωτευμένος μαζί της, αλλά παράλληλα δεν θέλει και να τη χάσει…

Την ίδια στιγμή, ο Τόνυ προχωρά το σχέδιό του με τη βοήθεια της Νικόλ, που έχει αναλάβει να του βγάλει κρυφά τα χαρτιά του διαζυγίου, και ορκίζεται στην Αννα πως μέχρι τέλος Ιουνίου θα είναι ελεύθερη: «Λίγο έμεινε ακόμα και σε ενάμιση μήνα το αργότερο θα είσαι και τυπικά ελεύθερη.

Μόνο μην πεις σε κανέναν τίποτα», της λέει. Παρότι έχει πάρει τις διαβεβαιώσεις της, η Αννα συνεχίζει να περνάει δύσκολες στιγμές και σε μια στιγμή εκνευρισμού χειροδικεί εις βάρος μιας κοπέλας στη σχολή χορού.