Στα άκρα θα φτάσει για ακόμη μια φορά η Αρζού προκειμένου να ξεφορτωθεί τη Μελέκ και την Ελίφ! Η αδίστακτη γυναίκα πληρώνει αδρά για να μπει στη φυλακή η μεγαλύτερη εχθρός της, ενώ κινεί τις διαδικασίες για να «πουλήσει» τη μικρή Ελίφ! Ομως ο Βεϊσέλ έχει άλλα σχέδια και αρπάζει το παιδί!

Διαβάστε πρώτοι όλες τις σοκαριστικές εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς, εδώ στο TV24:

Τι θα δούμε παρακάτω;

Από τη Γιάννα Παπανικολάου:

Ολα θα αρχίσουν από τη μέρα που ο Σελίμ αρπάζει τη Ζεϊνέπ νύφη από το πλευρό του Ερκούτ, χωρίς ποτέ να γίνει αυτός ο γάμος. Ο Ερκούτ είναι έξαλλος, όπως επίσης και ο Μουράτ με τον Βεϊσέλ αφού έτσι δεν θα έχουν χρήματα από την περιουσία του.

Διαβάστε ακόμα: Ελίφ: Η Ζεϊνέπ ζητάει από τον Μουράτ να τη βοηθήσει να αλλάξουν τη γνώμη του πατέρα τους για το γάμο! Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 26/4:

Διαβάστε ακόμα: Τατουάζ: Η Βέρα επιστρέφει από το Μπουένος Άιρες κι έρχεται αντιμέτωπη μ’ ένα γεγονός που την ταράζει! Ανατροπές σήμερα Πέμπτη 26/4:

Ο Σελίμ κρύβει για αρκετές μέρες τη Ζεϊνέπ στο κτήμα και συγκεκριμένα στο δωμάτιο της Αϊσέ, ενώ ο πατέρας της την ψάχνει παντού. Μάλιστα δεν διστάζει να βρει και να πάει στο σπίτι της Μελέκ απειλώντας τη να του πει πού βρίσκεται η Ζεϊνέπ. Κι όσο ο κλοιός από τον Ερκούτ στενεύει τόσο ο Βεϊσέλ είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα! Στο μεταξύ, η Αρζού έχει βρει τυχαία τη φωτογραφία που δείχνει τον Κενάν μαζί με τη Μελέκ στο σπίτι της δεύτερης. Απαιτεί εξηγήσεις από τον Κενάν και καταλήγουν να καβγαδίζουν.

Διαβάστε ακόμα: Παρθένα Ζωή: Σάρα και Μαρίνα καταστρώνουν νέα σχέδια! Μη χάσετε το σημερινό επεισόδιο, Πέμπτη 26/4:

Η Αλιγέ προσπαθεί να τους κάνει να ηρεμήσουν και από την πίεση παθαίνει καρδιακή προσβολή και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Ευτυχώς οι γιατροί καταφέρνουν να τη σώσουν και έτσι η γυναίκα επιστρέφει στο κτήμα, αλλά θα πρέπει να προσέχει τις συγκινήσεις και τις εντάσεις.

Το σατανικό σχέδιο της «οχιάς» Αρζού

Η Αρζού προκειμένου να διαφυλάξει την οικογενειακή της γαλήνη και να κρατήσει μακριά από τον Κενάν τη Μελέκ και την Ελίφ, δεν διστάζει να φτάσει για ακόμη μια φορά στα άκρα για να το πετύχει. Αφού είδε πως το να διώξει την Ελίφ είναι δύσκολο, στόχος της τώρα μπαίνει η Μελέκ! Η αδίστακτη γυναίκα πλησιάζει ένα μαφιόζο και του ζητάει μια μεγάλη «χάρη». «Υπάρχει μια γυναίκα! Μια γυναίκα που είναι μεγάλος εχθρός μου! Θέλω να βγει αυτή η γυναίκα από το δρόμο μου και να μην εμφανιστεί ποτέ ξανά! Θέλω να βρεις έναν τρόπο να τη βάλεις φυλακή και να μη βγει ποτέ από εκεί μέσα», του λέει και εκείνος της ζητάει όνομα και διεύθυνση.

«Θα το κανονίσω όπως πρέπει, εσύ μην αγχωθείς! Μόνο που αυτή η δουλειά κοστίζει 40.000 ευρώ», της απαντάει και εκείνη του δίνει τα κλειδιά του αυτοκινήτου της που κοστίζει περισσότερα και του λέει: «Μόνο που θέλω μια χάρη. Αν γίνει κάτι λάθος και βγουν όλα στη φόρα ούτε εσύ με ξέρεις, αλλά ούτε και εγώ». Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Βεϊσέλ έχει αρπάξει τη μικρή Ελίφ και η Μελέκ ψάχνει παντού την κόρη της.

Οση ώρα εκείνη λείπει, άγνωστοι εισβάλουν στο σπίτι της και κρύβουν ναρκωτικά. Ο μαφιόζος ενημερώνει την Αρζού και εκείνη με τη σειρά της τηλεφωνεί στην αστυνομία: «Θα ήθελα να κάνω μια καταγγελία για ναρκωτικά»!