Ο Χριστόφορος καλεί στο σπίτι μια «ασθενή» του με πονηρό σκοπό, όταν ξαφνικά έρχεται για επίσκεψη και η Λουκία… Ο Πέτρος μαθαίνει από τον Γιώργο το παρελθόν του με τη Δανάη και σοκάρεται.

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια; Διαβάστε πρώτοι, όλες τις εξελίξεις εδώ, στο TV24:

Ο Χριστόφορος είναι έτοιμος να απατήσει τη Λουκία με μια πελάτισσά του, όταν κάνει την εμφάνισή της η Λουκία και ο Αντώνης κάνει ό,τι μπορεί για να σώσει την κατάσταση. Ο Ηλίας, έπειτα από την είδηση για τα πλαστά χαρτονομίσματα που κυκλοφορούν, στέλνει τον Περικλή στον Μηνά να μάθει τι έχει συμβεί.

Διαβάστε ακόμα: Παρθένα Ζωή: Ο Άρης δεν προλαβαίνει να σταματήσει το γάμο της Ζωής και του Παύλου! Μη χάσετε στα επόμενα επεισόδια:

Ο Μηνάς δεν έχει ιδέα τι γίνεται και ο Περικλής που δεν τον πιστεύει τον απάγει και τον κρατάει όμηρο. Η Δανάη δανείζεται μερικά από τα πλαστά χρήματα που έχει εν αγνοία της στην κατοχή της η Μάρθα και συλλαμβάνεται όταν τα χρησιμοποιεί. Ο Ευτύχης, που έχει δώσει τα πλαστά στη Μάρθα, πηγαίνει μαζί της στο τμήμα για να υπερασπιστούν τη Δανάη και καταλήγει να συλληφθεί και ο ίδιος.

Ο Περικλής καταζητείται

Βγαίνει ένταλμα σύλληψης για τον Ηλία, που ετοιμάζεται να φυγαδεύσει τις βαλίτσες με τα πλαστά χαρτονομίσματα στην Ιταλία, με το πρόσχημα μιας κρουαζιέρας στην Αδριατική που προτείνει στην Κατερίνα να πάνε. Ο Ηλίας συλλαμβάνεται και η αστυνομία ψάχνει εξονυχιστικά το σπίτι της Κατερίνας.

Η Κατερίνα παθαίνει σοκ με την αποκάλυψη ότι ο Ηλίας είναι κακοποιός.

Ο Θέμης και ο Περικλής έχουν απαγάγει και βασανίζουν τον Μηνά, ενώ οι υπόλοιποι προσπαθούν να βρουν τρόπο να τον σώσουν. Ο Ευτύχης εκμεταλλεύεται την υπόθεση με τα πλαστά χαρτονομίσματα και προσπαθεί να φανεί ήρωας κάνοντας δηλώσεις στα κανάλια.

Διαβάστε ακόμα: Ελίφ: Η Ζεϊνέπ αποκαλύπτει στο Σελίμ ότι είναι αρραβωνιασμένη... Όλες οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια!

Ολοι είναι πολύ θυμωμένοι μαζί του γιατί με τον έναν ή τον άλλον τρόπο έχουν εξαπατηθεί από αυτόν. Ο Αγγελος διοργανώνει ένα πάρτι για την επιστροφή του Μηνά, αλλά σύντομα ο καταζητούμενος Περικλής θα γίνει και πάλι απειλή. Ο Χριστόφορος έχει αρχίσει να βαριέται τη σχέση του με τη Λουκία. Η Βιολέτα του λέει ξαφνικά πως δέχεται να του δώσει διαζύγιο, ενώ ο Αντώνης παίρνει το θάρρος να φιλήσει τη Λουκία.