Η Ζωή, με τη βοήθεια της Σάρας, ρίχνει στάχτη στα μάτια της Σοφίας και έτσι δεν προδίδεται ο μυστικός επικείμενος γάμος της με τον Παύλο.

Παράλληλα, ο Αρης αποκαλύπτει στην Κατερίνα πως ο Βίκτωρας γνώριζε το δεσμό του με τη Ζωή και ότι εκείνος τον ανάγκασε να χωρίσει, χωρίς όμως να της αποκαλύψει με τι τρόπο τον εκβιάζει. Η Κατερίνα επισκέπτεται τον Βίκτωρα και τον απειλεί να σταματήσει να πιέζει τον Αρη, αλλιώς θα αποκαλύψει στη Μαρίνα το δικό του ένοχο μυστικό.

Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στην "Παρθένα ζωή":

Το ΤV24 σας αποκαλύπτει τις δραμματικές εξελίξεις:

Η Φοίβη φροντίζει ο Αρης να μάθει για τον μυστικό γάμο

Η Σάρα παρασέρνει για ακόμα μια φορά τον Μαρκ και τον φιλάει με απώτερο σκοπό να τους δει η Σοφία, όμως το σχέδιο χαλάει καθώς τελικά τους βλέπει ο Παύλος.

Η μεγάλη μέρα φτάνει και η Ζωή με τον Παύλο ετοιμάζονται για το γάμο τους.

Την ίδια στιγμή ο Αρης αποφασίζει να καταγγείλει στην οικονομική Δίωξη το ξέπλυμα που γίνεται στην Travelfun, ενώ η Φοίβη φροντίζει ο Αρης να μάθει τον μυστικό γάμο. Ολα είναι έτοιμα για το μεγάλο γεγονός. Η Κική παρ’ όλα αυτά ελπίζει πως η αναγγελία του γάμου που η Φοίβη άφησε στο γραφείο του Αρη θα τον αναγκάσει να επέμβει και να τον σταματήσει.

Διαβάστε ακόμα: Ελίφ: Η Ζεϊνέπ αποκαλύπτει στο Σελίμ ότι είναι αρραβωνιασμένη... Όλες οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια!

Η Μαρίνα αδημονεί να τελειώσει επιτέλους η τελετή και ο Αρης να βρεθεί προ τετελεσμένου. Από την άλλη, η Σάρα πιστεύει πως κερδίζει το παιχνίδι εναντίον της Σοφίας, μέχρι που ο Μαρκ της ζητάει να εξαφανιστεί από τη ζωή του.

Ο Αρης φεύγει από το σπίτι

Η Κατερίνα πιάνει στα πράσα τον Παύλο που ετοιμάζεται να παντρευτεί κρυφά και ενώ της κακοφαίνεται και διαφωνεί για τους λόγους, του δίνει τελικά την ευχή της. Ο Αρης αργεί να βρει την εφημερίδα με την αναγγελία, αλλά και ο γάμος έχει κάποια καθυστέρηση.

Ο Αρης τρέχει να εμποδίσει την τελετή, ενώ η Κική και η Φοίβη αγωνιούν για το αποτέλεσμα. Ο Αρης δεν προλαβαίνει να χαλάσει το γάμο και καταρρακώνεται στη θέα της Ζωής ως σύζυγο του Παύλου.

Διαβάστε ακόμα: Τατουάζ: Ο Θεοχάρης αρπάζει το παιδί από τη Βέρα! Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια!

Η Ζωή δεν αντιλαμβάνεται ποτέ την παρουσία του και προσπαθεί να δείξει πως είναι ευτυχισμένη με την απόφασή της.

Η Σάρα στέλνει μια φωτογραφία στη Σοφία, μ’ εκείνη και τον Μαρκ να φιλιούνται.

Η Σοφία τσακώνεται άσχημα με τον Μαρκ, ο οποίος μάταια προσπαθεί να την πείσει ότι δεν είναι ερωτευμένος με τη Σάρα. Ο εφιάλτης της Μαρίνας γίνεται πραγματικότητα όταν ο Αρης της αποκαλύπτει τον έρωτα του για τη Ζωή και φεύγει από το σπίτι.

Η Μαρίνα ζητά από τον Βίκτωρα να βγάλουν από τη μέση τη Ζωή αλλά εκείνος αρνείται. Τότε η Μαρίνα επισκέπτεται τη Σάρα και της προτείνει το τέλειο σχέδιο για να εξοντώσουν τη Ζωή, προσφέροντάς της κι ένα αναπάντεχο δώρο.