Μπορεί ο Ορφέας να σκοτώνει κατά περίσταση όποια γυναίκα θεωρεί άπιστη ή μπαίνει εμπόδιο στα σχέδιά του, όπως η οικιακή βοηθός και η ψυχολόγος του, ένας όμως είναι ο στόχος του και η εμμονή του, η Αννα! Η Αννα έχει κινδυνέψει πολλές φορές από τον Ορφέα, ο οποίος τελικά δεν μπόρεσε να τη σκοτώσει, αφήνοντας το μίσος του να φουντώνει...

Διαβάστε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στο "Τατουάζ" εδώ στο TV24:

Από τη Μαρία Μεταξητινού:

Κάθε φορά που ο Αλέξανδρος έφευγε από την Αίγινα ή μιλούσε στο τηλέφωνο, ο Ορφέας πίστευε ότι η Αννα βρισκόταν και πάλι στη ζωή του. Τον τελευταίο καιρό που ο Αλέξανδρος με την Αννα έχουν πλέον χωρίσει, ο Ορφέας δείχνει να έχει ησυχάσει, όμως πάντα μέσα στο μυαλό του η Αννα είναι μια άπιστη η οποία πρέπει να πληρώσει επειδή άφησε τον άντρα της για κάποιον άλλον.

Διαβάστε ακόμα: Έλα στη θέση μου: Η Ρενάτα έχει μια απρόσμενη συνάντηση με τη Βασιλίνα! Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 20/4;

Παράλληλα, στο αρρωστημένο του μυαλό πάντα είχε την ιδέα ότι ο Αλέξανδρος δεν άξιζε να έχει αυτή τη γυναίκα γιατί κάποια στιγμή θα τον αφήσει, θα τον πληγώσει και θα συμπεριφερθεί όπως και στον Τόνυ. Η φλόγα της εκδίκησης μπορεί να μειώθηκε αλλά τελικά δεν έσβησε κι αυτό φαίνεται από την τραγική εξέλιξη για την Αννα.

Ολα αρχίζουν όταν η Αννα με τη Νικόλ πηγαίνουν στα Μετέωρα όπου εκεί βρίσκεται και ο Αλέξανδρος, ο οποίος έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα. Η Ολγα μαθαίνει από τον Σάκη ότι ο Αλέξανδρος την κορόιδευε για πολύ καιρό και διατηρούσε σχέσεις με την Αννα, βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή της μικρής Λήδας. Η Ολγα μόλις το μαθαίνει γίνεται έξαλλη μαζί του και ο καβγάς τους είναι μεγάλος.

Διαβάστε ακόμα: Ελίφ: Ο Μελίχ ζητάει σε γάμο την ιπέκ για να εκδικηθεί της οικογένειά της! Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 20/4:

Οπως είναι φυσικό, ο Αλέξανδρος θυμώνει πάρα πολύ με τον Σάκη και όταν ο τελευταίος ζητάει τη βοήθειά του για να εκδικηθεί τον Στέφανο, αυτός αρνείται και ο Σάκης φεύγει για το Λονδίνο για να κάνει συμμαχία με τη Μαργκώ. Σαν να μην έφτασαν όλα αυτά, η Αννα έχει καταρρακωθεί βλέποντας τη Μαρίνα στο πλευρό του Αλέξανδρου και η ζήλια της φουντώνει, ενώ ο Αλέξανδρος που έχει ακόμα αισθήματα γι’ αυτήν, δεν ξέρει πώς να το χειριστεί.

Στο μεταξύ, η Αννα γνωρίζει και τον Στέφανο στα Μετέωρα, τον οποίο συμπαθεί και εγκρίνει για τη Νικόλ, που όπως όλα δείχνουν προχωράει τη σχέση μαζί του.

Η συνύπαρξη όμως του Αλέξανδρου με την Αννα στον ίδιο χώρο φαίνεται ότι ενοχλεί πολλούς και ο Αλέξανδρος πέφτει θύμα δύο αγνώστων που του επιτίθενται και που με τη βοήθεια του Στέφανου καταφέρνει να γλιτώσει από τις δολοφονικές τους διαθέσεις.

Φυσικά, το περιστατικό αυτό το μαθαίνει η Αννα και τρομοκρατημένη απαιτεί από τον Τόνυ να επέμβει ώστε να σταματήσουν αυτοί οι εκφοβισμοί.

Διαβάστε ακόμα: Παρθένα ζωή: Η Ζωή υπογράφει την αναγνώριση πατρότητας που της ζήτησε ο Αρης! Μη χάσετε στο σημερινό επεισόδιο της Παρασκευής 20/4:

Την ίδια στιγμή, ο Ορφέας που έχει πληροφορηθεί ότι η Αννα βρίσκεται στα Μετέωρα με τον Αλέξανδρο, αποφασίζει να δράσει. Ετσι λέει σε όλους ότι θα πάει στην Καλαμάτα για κάποια δουλειά με την εταιρεία του, αλλά το μίσος του για την Αννα τον οδηγεί στα Μετέωρα με τρομακτικά δολοφονικά σχέδια στο αρρωστημένο του μυαλό.

Οσο βρίσκεται εκεί κρύβεται από όλους και με προσοχή παρακολουθεί κάθε κίνηση της Αννας, μέχρι την κατάλληλη στιγμή που τη βρίσκει μόνη της, την πλησιάζει από πίσω και της επιτίθεται με μαχαίρι. Μόλις ο Ορφέας μαχαιρώνει την κοπέλα, τρέπεται σε φυγή μέσα στη νύχτα, ενώ η Αννα αιμόφυρτη χαροπαλεύει...