Μετά το δείπνο ο Μελίχ ανακοινώνει στην οικογένεια την επιθυμία του να παντρευτεί με την Ιπέκ. Η Ιπέκ είναι πολύ ευτυχισμένη. Η οικογένεια ξαφνιάζεται και ο Σελίμ φεύγει εκνευρισμένος. Όταν ρωτάνε την Ιπέκ τι σκέφτεται εκείνη απαντά θετικά στην πρόταση του Μελίχ.

Δείτε στο σημερινό επεισόδιο της "Ελίφ", Παρασκευή 20/4:

Η Αλιγιέ λέει στον Μελίχ πως η οικογένεια πρέπει να συζητήσει την πρόταση του και πως δίνουν μεγάλη σημασία στις παραδόσεις και τις αξίες τους. Ο Μελίχ της ζητάει να το δουν αυτό ως μια προκαταρκτική συνάντηση και ότι απλά ήθελε να κάνει γνωστές τις προθέσεις του. Όταν φεύγει, ο Σελίμ ξεσπάει. Αν και η Αλιγιέ και ο Κενάν προσπαθούν να τον ηρεμήσουν, εκείνος επιμένει πως ο Μελίχ είναι ένας απατεώνας.

Η Αρζού υποστηρίζει τον Σελίμ και η Ιπέκ πληγώνεται όταν ακούει τα λόγια του Σελίμ καθώς πιστεύει πως κανένας δεν νοιάζεται για τα αισθήματά της. Ο Μελίχ αισθάνεται άσχημα επειδή αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει την Ιπέκ και της στέλνει ένα γλυκό μήνυμα.

Διαβάστε ακόμα: Έλα στη θέση μου: Η Ρενάτα έχει μια απρόσμενη συνάντηση με τη Βασιλίνα! Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 20/4;

Η διάθεση της Ιπέκ αλλάζει αμέσως. Ο Μελίχ επισκέπτεται τον Εφρούζ και εκείνος θυμώνει μαζί του επειδή χρησιμοποίησε κάποιον αθώο μόνο και μόνο για να πάρει την εκδίκησή του. Ο Κενάν μιλάει με την Ιπέκ και καταλαβαίνει πως της αρέσει πολύ ο Μελίχ. Της δηλώνει πως θα την υποστηρίξει. Ο Χασάν βρίσκει τη διεύθυνση της Μελέκ και τη δίνει στον Κενάν.

Όταν ο Κενάν πηγαίνει εκεί και διαπιστώνει πως ζει σε ένα αχούρι, δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο η Μελέκ επέλεξε αυτή τη ζωή.

Η Ζεϊνέπ και ο Ερκούτ αρραβωνιάζονται στο πλυντήριο αυτοκινήτων με την παρουσία του Μουράτ και του Βεϊσέλ. Ένα μήνυμα του Σελίμ την κάνει να νιώσει ακόμα μεγαλύτερη θλίψη. Του γράφει πως θέλει να του μιλήσει. Ο Σελίμ έχει πολλά στο μυαλό του.

Διαβάστε ακόμα: Power of Love - Spoiler: Αυτός είναι ο δεύτερος παίκτης που αποχωρεί! Αλλάζουν τα δεδομένα στο σπίτι της αγάπης!

Ανησυχεί για τη Ζεϊνέπ από τη μία και από την άλλη είναι εκνευρισμένος επειδή δεν κατάφερε να πείσει την οικογένειά του σχετικά με τις υποψίες του για τον Μελίχ. Την επόμενη μέρα, η Ζεϊνέπ συναντάει τον Σελίμ στη σχολή και του λέει πως οι κόσμοι τους είναι εντελώς διαφορετικοί και πως η σχέση τους δεν μπορεί να κρατήσει. Ο Σελίμ ξαφνιάζεται και νιώθει μεγάλη θλίψη.

Η Μελέκ λυπάται που βλέπει τη Ζεϊνέπ σε αυτή την κατάσταση αλλά από την άλλη είναι πολύ χαρούμενη επειδή θα ενωθεί ξανά με την Ελίφ. Όμως το επόμενο πρωί μαθαίνει πως ο ιδιοκτήτης θα πουλήσει το σπίτι. Η Μελέκ δεν ξέρει τι να κάνει…