Η Σάρα κερδίζει την εμπιστοσύνη της Ζωής και την ανεβάζει ψυχολογικά. Φυσικά έχει το δικό της σχέδιο αφού θέλει να την κάνει να αισθάνεται ότι είναι φίλη της για να μπορεί να την κάνει σύμμαχό της. Η Ζωή που νιώθει πλέον να στέκεται ξανά στα πόδια της, επιστρέφει στην εταιρεία κι αυτή τη φορά ως… μέτοχος.

Το TV24 σας αποκαλύπτει πρώτο τι θα γίνει παρακάτω: Ανατροπές στα επόμενα επεισόδια! Η Σάρα συνεχίζει να «παίζει» με τα θύματά της...

Τατουάζ: H Aννα περνάει έναν Γολγοθά μακριά από τον Αλέξανδρο:"Δίνω και τη ζωή μου για τον Άλεξ!"

Ο Τάσος δεν έχει συνέλθει ακόμα από το χωρισμό και η Χρυσάνθη αναλαμβάνει να τον στηρίξει. Οταν η Ζωή ανακοινώνει στους γονείς της την απόφασή της να παντρευτεί, η αντίδρασή τους δεν είναι και τόσο ενθουσιώδης! Είναι πολύ σκεπτικοί και θεωρούν ότι αυτή είναι μια παρόρμηση για να εκδικηθεί τον Αρη: «Είσαι σίγουρη γι’ αυτό που πας να κάνεις;», τη ρωτάει η Σοφία. Εκείνη δεν σηκώνει κουβέντα. Αντιθέτως η Μαρίνα, που παρακολουθεί με τη Σάρα το σπίτι, απολαμβάνει το θρίαμβο! Τα νέα όμως φτάνουν και στον Αρη. Η αντίδρασή του θα φέρει τα πάνω-κάτω.

Η Ζωή επιβεβαιώνει στον Αρη τον επικείμενο γάμο της με τον Παύλο. Ανάμεσα τους ξεσπάει έντονος καβγάς, ενώ ο Αρης προσπαθεί να την αποτρέψει. «Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό», της λέει. Το νέο του γάμου προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα στο περιβάλλον της Ζωής.

Διαβάστε ακόμα: Ελίφ: Η Ζεϊνέπ δίνει μάχη για τη ζωή της στην εντατική! Σοκαριστικές οι εξελίξεις στη συνέχεια...

Η Χρυσάνθη κι ο Διονύσης ενθουσιάζονται, ενώ οι γονείς και οι φίλες της φοβούνται αφού ξέρουν τον πραγματικό της έρωτα για τον Αρη. Ενθουσιασμός επικρατεί και στο στρατόπεδο της Μαρίνας, καθώς πιστεύει ότι μ’ αυτό το γάμο ο Αρης θα ξεχάσει οριστικά τη Ζωή. Η Σάρα συνεχίζει να «παίζει» με τα θύματά της.

Ανακοινώνει στον Μαρκ πως θα του δώσει διαζύγιο, ενώ προσεγγίζει τον Αρη και ξανακερδίζει την εμπιστοσύνη του. Παράλληλα δεν ξεχνά το σατανικό της πρόσωπο, σχεδιάζοντας τη δολοφονίας της… Σοφίας. Κι ενώ η Ζωή προσπαθεί να πείσει τους γύρω της ότι είναι συνειδητοποιημένη μ’ αυτό το γάμο, ξαφνικά κυριεύεται από πανικό γι’ αυτό το μεγάλο βήμα και είναι έτοιμη να τα τινάξει όλα στον αέρα!

Διαβάστε ακόμα: Έλα στη θέση μου: Μένη και Βλάσης γίνονται σύμμαχοι! Όλα όσα θα δούμε παρακάτω...