Καρέ-καρέ ο τραυματισμός:

Διαβάστε τις συγκλονιστικές εξελίξεις, πρώτα εδώ στο TV24!

Από τη Γιάννα Παπανικαλάου:

Το βράδυ η Μελέκ αποχαιρετάει από το σπίτι την «ελεύθερη» Ζεϊνέπ και της εύχεται κάθε ευτυχία. Η ίδια δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στο γάμο μιας και θα γίνει στο κτήμα, παρουσία όλη της οικογένειας Εμιρόγλου. Εξω από το κτήμα έχει φτάσει ο Ερκούτ και η Αρζού πάει κοντά του. «Ηρθα να δω τη Ζεϊνέπ για τελευταία φορά», λέει εκείνος και η Αρζού τον ρωτάει με νόημα: «Νομίζεις ότι όλα τελείωσαν; Ακόμα δεν έχουν βάλει τις υπογραφές, μπορείς να τη διεκδικήσεις ξανά». «Τι θέλεις να κάνω πια; Δεν βλέπεις; Ολα τελείωσαν, αφού αγαπιούνται», της λέει εκείνος. Η Αρζού πάει τον Ερκούτ στο δωμάτιο που θα μείνει το ζευγάρι και του λέει: «Μάντεψε ποιανού δωμάτιο είναι αυτό. Εδώ θα περάσουν την υπόλοιπη ζωή τους». Μετά τον βγάζει στο μπαλκόνι: «Κοίτα τους; Σου ράγισαν την καρδιά και εσύ θα το αφήσεις να περάσει έτσι;», τον προκαλεί και παράλληλα του δίνει ένα όπλο: «Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις...», του λέει και φεύγει.

Διαβάστε ακόμα: Τατουάζ: Ο Στέφανος στο κρεβάτι με την πρώην του! Όλα όσα πρόκειται να συμβούν στη συνέχεια...

Ο γάμος πραγματοποιείται, αλλά ο Ερκούτ δεν καταφέρνει να πατήσει τη σκανδάλη. «Είσαι φοβητσιάρης και αδύναμος», του πετάει κατάμουτρα η Αρζού θυμωμένη, ωστόσο την ίδια ώρα αντί να παίζει στο video wall το βίντεο από τις όμορφες στιγμές του ζευγαριού, ξεκινάει να παίζει ένα άλλο που δείχνει την Αρζού να κάθεται σε μια καρέκλα και μια φωνή να την προτρέπει:

«Τώρα θα μιλήσεις μπροστά σε όλους για όλες τις βρομιές που έχεις κάνει στους ανθρώπους! Θα εξηγήσεις όλα όσα έχεις κάνει ένα προς ένα». Η Αρζού το βλέπει από το μπαλκόνι και σοκάρεται. «Τελείωσα! Τελείωσα», μονολογεί και αρπάζει το όπλο που κρατάει ο Ερκούτ. Εκείνος προσπαθεί να την εμποδίσει, αλλά εκείνη πατάει τη σκανδάλη και πυροβολεί τη Ζεϊνέπ!

Οι δύσκολες ώρες στην εντατική

Η Ζεϊνέπ πέφτει αιμόφυρτη στο έδαφος και ο Σελίμ προσπαθεί να τη συνεφέρει. Η Αρζού δίνει το όπλο στον Ερκούτ και του λέει να φύγει γρήγορα από το κτήμα, ενώ εκείνη κατεβαίνει στον κήπο και δήθεν κάνει τη σοκαρισμένη από το θέαμα.

Στο μεταξύ, ένας δυνατός αέρας ρίχνει μια φωτογραφία του Σελίμ και της Ζεϊνέπ και το τζάμι σπάει. Η Μελέκ, που δεν γνωρίζει ακόμα κάτι, νιώθει ένα άσχημο προαίσθημα. Από το κτήμα μεταφέρουν τη Ζεϊνέπ στο νοσοκομείο, ενώ η Μελέκ μαθαίνει τα άσχημα νέα και τρέχει εκεί. Οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν για να κρατήσουν την κοπέλα στη ζωή.

Διαβάστε ακόμα: Survivor 2: H πρώτη ανάρτηση του Θοδωρή Θεοδωρόπουλου μετά την αποχώρησή του!

Ολοι αγωνιούν, ενώ ο Ερκούτ νιώθει τύψεις: «Τι έκανα! Πώς θα ζήσω με αυτό το βάρος;». Η Μελέκ φτάνει στο νοσοκομείο και ξεσπάει εναντίον της οικογένειας Εμιρόγλου κατηγορώντας τους για την κατάσταση της Ζεϊνέπ. Αργότερα η Αρζού λέει στην Αλιγέ: «Πρέπει να είστε προσεκτική! Μπορεί να σας κατηγορήσουν ότι εσείς βάλατε να τη σκοτώσετε! Αλλωστε ήδη βάλατε να την απαγάγουν».