H Aννα περνάει έναν Γολγοθά μακριά από τον Αλέξανδρο και με τους εκβιασμούς να συνεχίζουν να της δημιουργούν τρόμο. Πραγματικά δεν μπορεί να κάνει τίποτα γιατί φοβάται. Φοβάται για τη ζωή της, τη ζωή του Τόνυ, αλλά πιο πολύ για τη ζωή του Αλέξανδρου.

Από τη Μαρία Μεταξητινού:

Αυτή τη φορά τα πράγματα δεν είναι απλά! Ο φόβος και οι απειλές αποδείχθηκα πιο δυνατοί και τα όνειρά της να ζήσουν μαζί με τον Αλέξανδρο εξανεμίστηκαν. Αυτή τη φορά ο εκβιασμός ήταν προς το πρόσωπό της, ίδιος με εκείνον του Αλέξανδρου πριν κάποιους μήνες.

Ετσι η Αννα δεν είχε άλλο δρόμο πέρα από το να θυσιάσει την ζωή της, τα αισθήματά της και την ψυχική της ηρεμία για να είναι αυτός καλά κι αυτό ήταν η μεγαλύτερη απόδειξη της αγάπης της για τον Αλέξανδρο. Η Νικόλ τη βλέπει να λιώνει και δεν μπορεί να κάνει τίποτε άλλο πέρα από το να τη συμβουλέψει να προσπαθήσει να τον ξεχάσει, αλλά η Αννα της λέει: «Αυτό δεν μπορεί να γίνει. Δεν θα γίνει ποτέ.

Η ζωή του Αλεξ είναι πιο πάνω από όλα και αυτή τη στιγμή του δίνω τη δική μου ζωή. Γιατί εγώ είμαι πλέον πεθαμένη»!

Οι μέρες περνάνε και η Αννα βασανίζεται ακόμα περισσότερο από την απουσία του Αλέξανδρου, ο οποίος για πρώτη φορά μετά από τόσους χωρισμούς, έχει κόψει κάθε επικοινωνία μαζί της. Δεν της τηλεφωνεί πλέον ούτε απλά για να μάθει τι κάνει κι αυτό την πληγώνει ακόμα πιο πολύ.

Ο Τόνυ, από την άλλη, δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια και φυσικά για τους δικούς του λόγους προσπαθεί να βρει λύση με τους εκβιασμούς, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει κι αυτός να απομακρυνθεί από την Τατιάνα, η οποία κάνει σχέδια για το γάμο τους.

Διαβάστε ακόμα: Ελίφ: Η Ζεϊνέπ δίνει μάχη για τη ζωή της στην εντατική! Σοκαριστικές οι εξελίξεις στη συνέχεια...

Η Αννα τον βλέπει σ’ αυτά τα χάλια και προσπαθεί να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει στη ζωή του. Ετσι σε μια κουβέντα τον «ψαρεύει» και τον αναγκάζει να της πει με ποια γυναίκα είχε ερωτική σχέση: «Την ξέρεις, Αννα, είναι η Τατιάνα, η αδελφή της Βέρας», της αποκαλύπτει και η Αννα πέφτει από τα σύννεφα: «Και τι έγινε; τι είδους σχέση ήταν αυτή;

Είσαι ερωτευμένος μαζί της;», τον ρωτάει και ο Τόνυ παραδέχεται: «Είμαι πολύ ερωτευμένος μ’ αυτή τη γυναίκα. Τη θέλω σαν τρελός, θέλω να ζήσω μαζί της», της απαντάει και χαμηλώνει το βλέμμα του από αμηχανία. Ωστόσο η Αννα δεν δείχνει να πειράζεται, καθώς στο μυαλό της είναι μόνο ο Αλέξανδρος, με τον οποίο θέλει να κάνει οικογένεια και παιδιά, αλλά αυτό το όνειρό της φαντάζει, αν όχι ακατόρθωτο, πολύ μακρινό!