Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Αμέσως μετά την έναρξη της εκπομπής της το πρωί της Δευτέρας (20/6), η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να ανακοινώσει στους τηλεθεατές της, το πότε θα ρίξει αυλαία το Super Κατερίνα για την φετινή σεζόν.

Μάλιστα μέσα από τα λόγια της, αποκάλυψε πως η εκπομπή πρόκειται να συνεχιστεί κανονικά από την επόμενη σεζόν καθώς θα επιστρέψει τον Σεπτέμβρη (δείτε εδώ τι θα συμβεί με το μέλλον του Πρωινού).

Η ανακοίνωση της Καινούργιου για το τέλος του Super Κατερίνα

«Καλή εβδομάδα. Δευτέρα 20 Ιουνίου! Εδώ είμαστε αγαπημένοι μου τηλεθεατές και θα είμαστε μέχρι την Παρασκευή 8 Ιουλίου να σας λέμε καλημέρα. Και μετά ξανά από Σεπτέμβρη», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Οι αρνητικές κριτικές που έχει δεχθεί η παρουσιάστρια

Με αφορμή τα σχόλια που δέχθηκε η Χριστίνα Μπόμπα για το ταξίδι της στην Ιταλία, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως και η ίδια ανά καιρούς δέχεται ακραία σχόλια για την εμφάνισή της.

Μάλιστα μίλησε και με πολύ όμορφα λόγια για τον τρόπο που υποστηρίζει ο Σάκης Τανιμανίδης την αγαπημένη του σύζυγό του.

«Ο Σάκης και η Χριστίνα είναι ένα πραγματικά αγαπημένο ζευγάρι. Τους ζηλεύω, δεν το λέω με κακία, τους θαυμάζω, μια τέτοια σχέση θέλω. Ο Σάκης την κοιτάει πάντα μέσα στα μάτια, την προσέχει. Είναι μια κοπέλα που είναι πάντα με τα παιδάκια της, χωρίς δέκα παρατρεχάμενες από πίσω όπως βλέπουμε σε κάποιες κυρίες που το παίζουν ηθικές.

Τέλος πάντων μην ανοίξω το στόμα μου. Μόνη της μεγαλώνει τα παιδάκια της, ποιον ενόχλησε η κοπέλα; Τι είναι αυτά τα πράγματα, πάτε καλά;

Χριστίνα ξέρεις τι ακούω καθημερινά; Ο κόσμος δεν πάει καλά. Μου έρχονται μηνύματα στα social media «σε άφησε ο πρώην σου γιατί δεν είσαι καλή εκεί», «πώς είσαι έτσι μωρή πλαστικομούρα», «δεν θα κάνει ποτέ κανείς παιδί μαζί σου». Το τι τρομακτικά μηνύματα λαμβάνω καθημερινά… Γιατί τόσο μίσος; Ειδικά από γυναίκες!

Είδα την φωτογραφία της και την χάρηκα, πόσο κούκλα. Να πω και η κοπέλα είναι εντελώς φυσική. Και φυσική να μην ήταν όπως εγώ, γούστο μου καπέλο μου. Κανένας ηλικιωμένος κύριος δεν μου τα πλήρωσε, δεν έχω κάνει τίποτα παράνομο στη ζωή μου σε σχέσεις με άλλες που πλασάρονται και τους τα πληρώνουν. Με την αξία μου έχω φτάσει εδώ που έχω φτάσει.

Γιατί υπάρχει τέτοιος φθόνος; Βγάλτε τα εκεί που πρέπει, η Χριστίνα δεν έφταιγε σε τίποτα. Εγώ σέβομαι και αγαπώ τις γυναίκες».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Σας γ@@ τα Λύκεια...» - "Κάγκελο" η Κατερίνα Καινούργιου με την ατάκα του Μικρούτσικου

«Ένα παιδί γρήγορα...» - Οι ευχές της Καινούργιου για τα γενέθλια του Αλεξάνδρου και το υπονοούμενο για την Τούνη