Μία εξαιρετικά ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή το πρωί της Τετάρτης (27/4) η εκπομπή Happy Day για τον Γιώργο Λιανό και την αγαπημένη του σύντροφο, Κωνσταντίνα Καραλέξη, οι οποίοι αποφάσισαν να βαφτίσουν την κορούλα τους τον Σεπτέμβρη.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους καθώς οι δυο τους και η μικρή τους βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο, μέχρι να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του παρουσιαστή με το Survivor 5.

Οι λεπτομέρειες για τη βάφτιση της κόρης του Λιανού και της Καραλέξη

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής, οι προετοιμασίες για την βάφτιση της μικρής πρόκειται να ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι, μετά τον μεγάλο τελικό του Survivor 5 ο οποίος έχει προγραμματιστεί για τις αρχές Ιουλίου και άρα η βάφτιση θα γίνει Σεπτέμβρη.

Το σπίτι που μένει η σύντροφος και η κόρη του Γιώργου Λιανού στον Άγιο Δομίνικο

Μπορεί ο Ατζούν Ιλιτζαλί να είναι ανοιχτοχέρης όσον αφορά το μισθό του Λιανού για την παρουσίαση του Survivor 5 αλλά είναι και εξτρά ανοιχτοχέρης όσο αφορά την οικογένεια του παρουσιαστή. Όπως και ο Σάκης Τανιμανίδης, για όσο καιρό βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο είχε την Χριστίνα Μπόμπα δίπλα του, έτσι και ο Γιώργος έχει κοντά του την σύντροφό του, Κωνσταντίνα, και την κόρη τους, Βαλέρια.

Εννοείται πως η διαμονή τους στον Άγιο Δομίνικο είναι "κερασμένη" από το μεγάλο αφεντικό κι εννοείται πως μένουν όλοι οικογενειακώς σε ένα συγκλονιστικό σπιτάκι, μπροστά στην παραλία.

Γιώργος Λιανός σπίτι

Σε πρόσφατη ανάρτησή της με την μικρή Βαλέρια, η Κωνσταντίνα πρόσθεσε την τοποθεσία τους και βρήκαμε φωτογραφίες από το μέρος που περνούν τις περισσότερες ώρες της ημέρας τους.

Το La Estancia Golf Resort είναι μια περιφραγμένη κοινότητα και ανάπτυξη κατοικιών που προσφέρει βίλες, διαμερίσματα και οικόπεδα. Βρίσκεται 45 λεπτά από το αεροδρόμιο Punta Cana, 10 λεπτά από το αεροδρόμιο La Romana, 1,5 ώρα από το αεροδρόμιο Santo Domingo. Η πλησιέστερη παραλία είναι στο Bahaibe, σε απόσταση 10 λεπτών από την κοινότητα.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, από πληροφορίες, ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη αναμένεται να ολοκληρώσουν την ευτυχία τους με μια υπέροχη γαμοβάπτιση όταν τελειώσουν τα περί Survivor και γυρίσουν στην βάση τους, την Αθήνα.

Η Κωνσταντίνα μέχρι στιγμής έχει αφήσει πίσω την ζωή της στην Ελλάδα για να ακολουθήσει τον άντρα της ζωής της και την δουλειά του, σε έναν εξωτικό προορισμό... Εντάξει, ζηλεύουμε λίγο!