Λίγο μετά την έναρξη της σημερινής (4/4) εκπομπής της, η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας, με αφορμή την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου στο ανακριτή.

Η παρουσιάστρια, εμφανώς συγκλονισμένη με τις τελευταίες εξελίξεις, τόνισε πως όλοι περιμένουν πώς και πώς να μάθουν την αλήθεια προκειμένου να δοθεί μία λύση σε αυτό το δράμα.

Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για την υπόθεση της Πάτρας

«Πως είναι δυνατόν να έχουμε αφήσει στο πίσω μέρος του μυαλού μας τον πόλεμο που γίνεται εδώ δίπλα μας, κάτι που ήταν σοκ για όλους μας. Πως είναι δυνατόν όλοι οι άνθρωποι σε αυτή τη χώρα να ψάχνουν να βρουν τη συνέχεια ενός θέματος, που κατά το ήμισυ διαδραματίζεται στην ελληνική τηλεόραση και όλοι οι πρωταγωνιστές και μη της ιστορίας μιλούν. Δεν το έχουμε ξαναζήσει αυτό. Εγώ δεν θυμάμαι να γίνεται… σαν διάδραση είναι. Συζητάμε σήμερα κάποια πράγματα και γεγονότα που έχουν γίνει και μέχρι να τα συζητήσουμε, την επόμενη ημέρα έρχονται απαντήσεις.

Ακολουθούμε ένα σίριαλ συνέχειας και κάθε μέρα λες τι άλλο; Πως θα εξελιχθεί. Δεν είναι τυχαίο, αλλά μου προκαλεί τεράστια εντύπωση. Θα ήθελα να έχω απαντήσεις πως είναι δυνατόν όλοι μας να παρακολουθούμε αυτή την ιστορία τόσo πολύ ζεστά, να περιμένουμε να ακούσουμε την κάθε νέα εξέλιξη, όμως μέσα μας βαθιά όλα αυτά που ακούμε μας κάνουν κακό. Σφίγγεται η ψυχή μας, μαυρίζουμε σαν άνθρωποι. Τι είναι αυτό που συζητάμε; Συζητάμε ότι χάθηκαν τρία παιδιά, εκ των οποίων το ένα κατηγορείται η μητέρα του παιδιού και περιμένουμε να ακούσουμε και άλλα», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη.

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Ο Γιώργος Λιάγκας, σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις στο Πρωινό δε μπόρεσε να συγκρατηθεί και ξέσπασε κατά της κατηγορούμενης.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ακόμα και τώρα που κατηγορείται για τη δολοφονία του παιδιού της, πρώτο της μέλημα είναι να ζητήσει διαζύγιο από τον Μάνο.

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου κρατείται και κατηγορείται ότι σκότωσε το ένα από τα τρία παιδιά της και το πρώτο που της έρχεται στο μυαλό όταν κατηγορείται ότι σκότωσε με τα ίδια της τα χέρια το παιδί της… είναι να χωρίσει με τον Μάνο; Τώρα δηλαδή; Εδώ κατηγορείται ότι σκότωσε το παιδί της και έχει σκορδοκαϊλα να χωρίσει με τον Μάνο; Το πρόβλημα της Ρούλας είναι ο Μάνος… Το πρόβλημα της Ρούλας όλα αυτά τα χρόνια ήταν ο Μάνος… Όλη της η ζωή είναι ο Μάνος...», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.