Ενώπιον της ανακρίτριας απολογείται αυτή τη στιγμή η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της, Τζωρτζίνας. Πριν από λίγα λεπτά, η κατηγορούμενη έφτασε στο γραφείο της ανακρίτριας υπό δρακόντεια μέτρα.

Πλήθος κόσμου είχε μαζευτεί έξω από το κτίριο για να δει τη Ρούλα Πισπιρίγκου και να την γιουχάρει, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που την έβρισαν φωνάζοντας «Ψόφα φόνισσα».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής, η μητέρα θα υποστηρίξει κατηγορηματικά την αθωότητα της και πως θα θα αρνηθεί τις κατηγορίες για από πρόθεση ανθρωποκτονία. Μάλιστα θα γίνει αναφορά την κεταμίνη, που βρέθηκε στην 9χρονη κόρη, για την οποία η Ρούλα έχει πολύ συγκεκριμένη απάντηση.

Όπως έχει αναφερθεί, τα μόνα πρόσωπα που επέλεξε να μιλήσει η Ρούλα μέσα από τη ΓΑΔΑ ήταν η αδερφή της και η μητέρα της.

Η άφιξη της Ρούλας Πισπιρίγκου στην ανακρίτρια

Πώς σχετίζεται η Ρούλα Πισπιρίγκου με την Έφη Κακαράντζουλα

Από το ίδιο χωριό κατάγονται οι δύο γυναίκες που έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο, η Ρούλα Πισπιρίγκου (που απολογείται σήμερα) και η Έφη Κακαράντζουλα, η οποία είχε επιτεθεί πριν περίπου 2 χρόνια με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Σύμφωνα με την εκπομπή Το Πρωινό και το ρεπορτάζ του Τάσου Τεργιάκη: «Το χωριό Σταθάς Αιτωλοακαρνανίας είναι το χωριό καταγωγής της Ρούλας Πισπιρίγκου και της Έφης Κακαράντζουλα. Ένα χωριό 300 κατοίκων που είναι συγκλονισμένοι από τις εξελίξεις».