Από Ελένη Μήτση

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι και πάλι στο προσκήνιο με την σειρά, που υπογράφει ο ίδιος, το Maestro να είναι νούμερο ένα στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού.

Η απογείωση για εκείνον φυσικά και ήρθε, όταν έγινε γνωστό, πως η παραγωγή του θα είναι πολύ σύντομα στην πλατφόρμα του Netflix και η επιτυχία αυτή σχολιάστηκε από τις περισσότερες ελληνικές εκπομπές.

Ανάμεσα σε αυτές ήταν και το Καλύτερα δε γίνεται με τη Ναταλία Γερμανού να τον συγχαίρει και δημόσια την Κυριακή 14/11 κάνοντας στο σημείο αυτό μια τρομερή αποκάλυψη.

Η αποκάλυψη για τη συγγενική σχέση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με γνωστή παρουσιάστρια

«Δεν είμαι εγώ μέλος της οικογένειας του Χριστόφορου; Δε μπήκα εγώ στο Netflix; Οι μανάδες μας είναι ξαδέρφες! Μπράβο στο αγοράκι μας», είπε η Ναταλία.

Οι πρώτες δηλώσεις του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για την είσοδο του Maestro στο Netflix

Λίγες μέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση για την είσοδο του Maestro στο Netflix (δείτε εδώ πότε θα κάνει πρεμιέρα), ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Μας και μετέφερε τον ενθουσιασμό του για το νέο του αυτό βήμα.

«Είναι κάτι που ήθελα πάρα πολύ, είναι κάτι για το οποίο έχουμε δουλέψει όλοι μας. Το περιμέναμε και σταθήκαμε τυχεροί. Αισθάνθηκα πολύ όμορφα, πολύ χαρούμενος και πολύ περήφανος.

Είναι η πρώτη ελληνική σειρά, από δημιουργούς Έλληνες εξ ολοκλήρου, που θα πάει σε παγκόσμια πλατφόρμα. Γίνεται να μη χαρώ; Ελπίζω να είναι μία καλή αρχή, ώστε να γίνεται πιο συχνά αυτό!», είπε χαρακτηριστικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Με αυτή την συμπρωταγωνίστριά του είχε ερωτική σχέση στην πραγματική του ζωή

Maestro Spoiler: Είχε γυναίκα και άλλο επάγγελμα! Η ζωή του Ορέστη πριν εγκαταλείψει την Αθήνα