Έχουμε γελάσει, έχουμε κλάψει, έχουμε συγκινηθεί και έχουμε ονειρευτεί με τις σειρές του. Η πένα του Αλέξανδρου Ρήγα έχει χαρίσει στο ελληνικό κοινό αστείρευτες στιγμές μυθοπλασίας και όπως φαίνεται θα συνεχίσει να το κάνει. Μετά την πεντανόστιμη «Τούρτα της μαμάς» που προβλήθηκε από τη δημόσια τηλεόραση, ο δημιουργός είναι έτοιμος να επιστρέψει στη μυθοπλασία!

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Το σχετικά μακρινό 2019, ο Αλέξανδρος Ρήγας είχε μιλήσει με το κανάλι του Φαλήρου για τη δημιουργία μιας νέας σειράς, κωμωδίας φυσικά, που θα είχε το όνομα «Room service πλιζ» και θα αφορούσε σε σπαρταριστές περιπέτειες κατοίκων ξενοδοχείων. Ομως, ενώ είχε προγραμματιστεί να βγει στον αέρα του ΣΚΑΪ τον Οκτώβριο εκείνης της σεζόν και μάλιστα είχε ήδη κυκλοφορήσει και ένα σχετικό τρέιλερ που είχε κερδίσει θετικές εντυπώσεις, ξεκίνησαν τα προβλήματα μεταξύ του καναλιού και της εταιρείας παραγωγής.

Το αποτέλεσμα ήταν η σειρά να μην μπει ποτέ στον στίβο της τηλεθέασης και το τηλεοπτικό κοινό που διψούσε για στιγμές γέλιου, να μείνει σιωπηλό ή αλλιώς, με άδεια χέρια. Η διαμάχη έφτασε στα δικαστήρια αλλά όλα αυτά αποτελούν παρελθόν. Κάποιοι είπαν και κάποιοι άλλοι έγραψαν πως ο δημιουργός θα κάνει πράξη την επόμενη σεζόν τη σειρά αυτή που τόσο καλά είχε προετοιμάσει, όμως το ΤiVi Σίριαλ έμαθε πως τελικά ο Αλέξανδρος Ρήγας θα κινηθεί σε διαφορετικά μονοπάτια.

«Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή»

Την κωμωδία «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου απόλαυσε σύσσωμο το αθηναϊκό κοινό στα θέατρα της πόλης για έντεκα συναπτά έτη, η οποία μάλιστα είχε κατακτήσει μοναδικές κριτικές και είχε γράψει τη δική της ιστορία στα θεατρικά δρώμενα με 1,7 εκατομμύρια θεατές. Οι δύο δημιουργοί λοιπόν σκέφτηκαν να μεταφέρουν την εν λόγω παράσταση στη μικρή οθόνη. Ω, ναι! Καλά καταλάβατε, η κωμωδία που ετοιμάζουν οι Ρήγας - Αποστόλου είναι το έργο που χάρισε στο κοινό άφθονες στιγμές γέλιου. Αυτή την περίοδο μάλιστα προσπαθούν να οριστικοποιήσουν με τον ALPHA τη συνεργασία τους και όταν μπουν και οι τελευταίες υπογραφές θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα σε κεντρικά σημεία της πόλης.

Ο Αλέξανδρος Ρήγας επιστρέφει στην τηλεόραση!

Οι πηγές μας αναφέρουν πως σίγουρα θα είναι για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και θα περιοριστεί σε οκτώ μόνο επεισόδια. Σε ό,τι αφορά στο καστ, όλοι κρατούν καλά κλεισμένα τα χαρτιά τους, αν και κάτι μας λέει πως θα χρησιμοποιηθούν και ηθοποιοί από την παράσταση που είναι συνυφασμένοι με τη δουλειά αυτή, όπως οι Παντελής Καναράκης, Σοφία Παυλίδου, Γιώργος Γιαννόπουλος, Μαρία Φιλίππου, Παρθένα Χοροζίδου, Πένυ Σταθάκη, Πρόδρομος Τοσουνίδης, Μάριος Δερβιτσιώτης κ.ά.

Η υπόθεση

Δύο αδελφές που δεν έχουν τίποτα κοινό, ταξιδεύουν στο χωριό της καταγωγής τους για να κηδέψουν τον πατέρα τους. Οι συγγενείς που τις συντρέχουν παρουσιάζουν όμως περίεργες συμπεριφορές. Οι πρώην φίλοι του μπαμπά είναι λίγο... κάπως! Μια μοιρολογίστρια θέλει σώνει και καλά να κλάψει τον νεκρό αλλά κρύβει και ένα περίστροφο στη μαντίλα. Ο παραγιός δεν είναι Αλβανός αλλά πέφτουλας, ενώ η Γωγούλα είναι προτεινόμενη για αποχώρηση στο «Survivor». Οταν το σπίτι του μπαμπά αρχίσει να γεμίζει από πτώματα, θα βγουν στην επιφάνεια έρωτες, συμφέροντα, κυνισμοί και... αφελείς συμπεριφορές.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η ζωή της Σωτηρίας Μπέλλου γίνεται ταινία

Ο «Σιωπηλός Δρόμος» συνεχίζει την επιτυχημένη διεθνή πορεία του