Από TV24 Team

Την Πέμπτη 23 Μαρτίου στις 00:10, στο MEGA, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης καλωσορίζει στην πάντα φιλόξενη ταράτσα του «Night Out» έναν από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Ο Γιώργος Μπένος, ο νεαρός ηθοποιός που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με την ερμηνεία του στη σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ετοιμάζεται για την πιο απρόβλεπτη νυχτερινή έξοδο!

Night out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη

Μέσα από παιχνίδια και κάρτες που κρύβουν καυτές ερωτήσεις και απροσδόκητες εκπλήξεις, ξεδιπλώνει την πιο χαλαρή πλευρά του χαρακτήρα του και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της προσωπικότητάς του. Ο Γιώργος Μπένος θα ξεπεράσει την φοβία του με το ύψος, αφού θα κληθεί να αναρριχηθεί στο βουνό του Υμηττού και να βγάλει μία selfie στην κορυφή, αποδεικνύοντας ότι τα κατάφερε.

Η μανία του με τον αγαπημένο μάγο Χάρι Πότερ και τα ξόρκια γίνεται αφορμή για παιχνίδι: Πόσο καλός μάγος θα γινόταν και πόσο βαθιά είναι η γνώση του γύρω από τα μαγικά ξόρκια;

Night out: Οι καλεσμένοι της Πέμπτης 23/3

Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με δείπνο και μία άκρως εξομολογητική συνέντευξη, με τον Γιώργο Μπένο να μοιράζεται σκέψεις και στιγμές από τη ζωή του που τον στιγμάτισαν και τον διαμόρφωσαν. Μιλά επίσης για την κλίση του και τις σπουδές στη ζαχαροπλαστική και τα βήματα που τον οδήγησαν στο θέατρο.

Δεν διστάζει να μιλήσει ανοιχτά και για το bullying που είχε υποστεί από συμμαθητές του στο σχολείο επειδή έκανε στενή παρέα με κορίτσια, τα απειλητικά μηνύματα που δεχόταν και πώς κατάφερε να το ξεπεράσει με τη βοήθεια και τη στήριξη της οικογένειάς του.

Και αυτή την Πέμπτη, ξενυχτάμε με το «Night Out» και την καλύτερη παρέα!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πάνω κάτω: Προβληματισμός στο MEGA για τρεις εκπομπές του με μεγάλα ονόματα

First Dates: Το νέο ριάλιτι του STAR που σου βρίσκει ταίρι