Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το τελευταίο επεισόδιο για το α' μέρος της σεζόν θα παρακολουθήσουμε αυτή την εβδομάδα στους Παγιδευμένους (δείτε εδώ τι θα γίνει), καθώς όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, η σειρά θα διακοπεί προσωρινά λόγω του Μουντιάλ.

Πότε επιστρέφουν οι Παγιδευμένοι στον ΑΝΤ1

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Real, τα κανάλια είχαν έρθει σε συνεννόηση για κοινή διακοπή των προγραμμάτων τους πριν και μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων. Οι σειρές του ΑΝΤ1 βέβαια θα διακόπτονταν για μεγαλύτερο διάστημα λόγω της διοργάνωσης του παγκοσμίου κυπέλλου.

Παγιδευμένοι επιστροφή

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, το επικρατέστερο σενάριο που εξετάζεται αυτή τη στιγμή από τα κανάλια, θέλει τα προγράμματα της prime time να επιστρέφουν σταδιακά, ανάλογα με το slot μετάδοσης.

Δηλαδή να ξεκινήσουν πρώτα τα προγράμματα που προβάλλονται στις 20:00 και τις 21:00 και να ενταχθούν αργότερα οι σειρές των 22:00 και 22:30. Έτσι, με πιθανότερη ημερομηνία τη Δευτέρα (16/1), προορίζονται για έναρξη ο Σασμός, η Γη της Ελιάς και ο Παράδεισος των Κυριών, ενώ μία εβδομάδα αργότερα (23/1) θα επιστρέψουν οι Παγιδευμένοι, το Μαύρο Ρόδο και το Αυτή η Νύχτα Μένει.,

Δεν αποκλείεται ωστόσο η διακοπή αυτή να μην είναι τελικά τόσο μεγάλη καθώς τα κανάλια θα θελήσουν να προλάβουν την πρεμιέρα του Survivor All Star.

Το απειλητικό τηλεφώνημα του Άγγελου στην Άννα

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια των Παγιδευμένων, τα μυστικά όλων κινδυνεύουν να βγουν στο φως από τον Aγγελο, μέσω της Κλειώς, και όλοι έχουν θορυβηθεί. Η Aννα, ο Δημήτρης, ο Σπύρος, ο Θοδωρής, ο Σταύρος, ο Αλέκος, ακόμη και ο Ανδρέας λαμβάνουν το απειλητικό τους ραβασάκι από τον Άγγελο.

Όπως διαβάζουμε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ της Κωνσταντίνας Γαρνέλη για το Tivi Σίριαλ, ο Άγγελος δε θα διστάσει να απειλήσει ακόμα και τη Λίνα.

Η Λίνα παίρνει αναβολικά για να σιγουρέψει τη νίκη της στους αγώνες κολύμβησης. Υστερα από τον θρίαμβό της λαμβάνει απειλητικό σημείωμα από τον Άγγελο και καταρρέει και έτσι κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Παγιδευμένοι Λίνα

Μετά την απόπειρα αυτοκτονίας της Λίνας, η Άννα παρηγορεί την αδελφή της και βλέπει να κρατά στο χέρι της ένα χαρτάκι. Είναι το απειλητικό σημείωμα. «Το βρήκα στην τσέπη της», της λέει άψυχα. Η Άννα το διαβάζει και το δείχνει στον Δημήτρη: «Είναι αυτός», διαπιστώνει. Την ίδια ώρα της τηλεφωνεί ο Άγγελος από τη φυλακή: «Αγαπημένη μου φίλη, πώς είσαι; Πήρε η μικρή μετάλλιο; Βλέπεις; Δεν χρειάζεται να είμαι ελεύθερος για να βλάψω αυτούς που αγαπάς. Αν δεν κάνεις αυτό που σου είπα, να πεις ότι η αδελφή σου ήταν μια τιποτένια κι εγώ θύμα της, θα κάνω χειρότερα».