Από Ελένη Μήτση

Το πρόγραμμα του Mega φαίνεται, πως αν και έχουμε μπει στον Νοέμβριο κάνει ακόμα αλλαγές στο κανάλι του σχετικά με τις παραγωγές, που ποντάρει πολύ σε αυτές.

Ένα λοιπόν από αυτά είναι το Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη το οποίο κανονικά πρόβαλε ένα επεισόδιο την Παρασκευή και ένα το Σάββατο. Από αυτήν την εβδομάδα όμως θα βλέπουμε τη σειρά με διπλό επεισόδιο κάθε Παρασκευή (δείτε εδώ τα υψηλά νούμερα, που σημείωσε η σειρά χθες 4/11).

Το πρόγραμμα που θα προβληθεί σε επανάληψη το Σάββατο 5/11 στο Mega

Έτσι λοιπόν, από σήμερα Σάββατο 5/11 δε θα προβληθεί νέο κομμάτι του σίριαλ αλλά σε επανάληψη το χθεσινό 4/11.

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη

Ο λόγος που άλλαξε μέρα το «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη»

Η σειρά Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη που αποτελεί δημιούργημα των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα προβάλλεται πλέον από το Mega κάθε Παρασκευή στις 21:00. (Διαβάστε εδώ τα σχόλια στο twitter για τις επικές ατάκες της Πηνελόπης Πιτσούλη).

Ο Μιχάλης Ρέππας βρέθηκε στο θέατρο «Κάτια Δανδουλάκη» όπου ανεβαίνει η παράσταση «Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου», την οποία έχει σκηνοθετήσει μαζί με τον Θανάση Παπαθανασίου με τον οποίο έχουν σημειώσει τεράστιες επιτυχίες. Εκεί οι δημοσιογράφοι από τις ψυχαγωγικές εκπομπές τον ρώτησαν γιατί άλλαξε μέρα το σήριαλ «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», αν και έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό, λόγω του σεναρίου, της πλοκής και του καστ των ηθοποιών.

Ο δημιουργός της σειράς, Μιχάλης Ρέππας, δεν έδειξε να προβληματίζεται από την αλλαγή ημέρας και πολύ χαλαρά αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης!

Συγκεκριμένα ο Μιχάλης Ρέππας είπε: «Τα νούμερα ήταν πάρα πολύ καλά, γιατί το λες αυτό; Δεν έγινε καμία αλλαγή, απλώς έφυγε από το Σάββατο. Θα είναι δύο επεισόδια κάθε Παρασκευή γιατί το τηλεοπτικό κοινό του φαινόταν λίγο».

«Γράφαμε κάτι μικρά 30λεπτα, όπως ήταν παλιά αυτά που κάναμε, οι Τρεις Χάριτες, το Δις Εξαμαρτείν… Και ξαφνικά είπαν οι υπεύθυνοι του καναλιού ότι “δεν πάει αυτό το πράγμα γιατί με το που παίρνει την ανηφόρα, φεύγετε εσείς, τελειώνει το σίριαλ”», δήλωσε ο Ρέππας.
Στη συνέχεια εξήγησε: «Το κοινό έχει μάθει σε μεγαλύτερα επεισόδια. Οι υπεύθυνοι του καναλιού είπαν πως από την ΄ώρα που παίρνει την ανηφόρα το σήριαλ τελειώνει».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Στο τελευταίο επεισόδιο...» - Το spoiler του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για το τέλος του Maestro

Η μεγάλη επιστροφή! Όσα θα δούμε στο ''Σπίτι με το mega'' (5/11) με τη Ρούλα Κορομηλά