Από Έπη Τρίμη

Δύο νέες υποθέσεις μυστηρίου ερευνά τo «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, σήμερα Παρασκευή 4 Νοεμβρίου στις 23:20, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Mega. (Δείτε εδώ γιατί ταράχθηκε η Αγγελική Νικολούλη από ένα τηλεφώνημα στην εκπομπή της).

Η έμπειρη δημοσιογράφος που πάντα προσεγγίζει και διευθετεί με άκρατο επαγγελματισμό και σοβαρότητα εγκλήματα που απασχολούν την κοινή γνώμη και δύσκολες υποθέσεις που απαιτούν εμπειρία, αναλυτική σκέψη, ψυχραιμία, στρατηγική και διασυνδέσεις αναμένεται και πάλι να σπάσει τα κοντέρ της τηλεθέασης κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.

Δείτε το trailer της σημερινής εκπομπής Φως στο Τούνελ

Όσα θα διαδραματιστούν σήμερα 4/11

Δύο υποθέσεις μυστηρίου ερευνά τo «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση) την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου στις 23:20, στο MEGA, φέρνοντας νέα στοιχεία και αποκαλύψεις στο φως.

Η ανακοίνωση του Mega για το αυριανό 4/11 Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη

  • Το φονικό καρτέρι στο σκοτάδι και οι απειλές λίγο πριν την εκτέλεση.
  • Τι αποκάλυψε το θύμα σε φίλη του για όσα συνέβαιναν νύχτα στον επαγγελματικό του χώρο.
  • Γιατί της ζήτησε όρκο σιωπής;
  • Τι συμβαίνει στην κλειστή κοινωνία, ποιοι γνωρίζουν και συγκαλύπτουν;
  • Πώς το «Τούνελ» φώτισε το θρίλερ του βιαστή με το τατουάζ…
  • Η μαρτυρία στην εκπομπή και η γυναίκα που οδήγησε στη σύλληψη του δράστη. Όλα όσα είπε η μητέρα του στο «Φως στο Τούνελ» πριν τον εντοπίσουν.

Τα νούμερα τηλεθέασης

Τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη παραμένουν και φέτος υψηλά χωρίς όμως να έχουν απογειωθεί όπως συνέβη την περασμένη σεζόν.
Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ», αποτελεί μία από τις πρώτες προτιμήσεις του κοινού καθώς η κοινή γνώμη πάντοτε αρέσκεται να μαθαίνει τις εξελίξεις για υποθέσεις που βρίσκονται στην επικαιρότητα.
Να θυμίσουμε πως την περσινή τηλεοπτική σεζόν η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης με τα θέματα για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.

Τι προτίμησε το κοινό την Παρασκευή (28/10)

Το βράδυ της Παρασκευής (28/10), το Φως στο Τούνελ σημείωσε κατά μέσο όρο στο δυναμικό κοινό 14,3% (12,2 - 13,0 - 11,6 - 14,0 - 12,1 - 14,9 - 12,6 - 16,4 - 16,5 - 16,8 - 17,7) και βρέθηκε πρώτο στην late night ζώνη, απέναντι από το Love Island που έχει μπει στην τελική ευθεία (δείτε εδώ πότε θα γίνει ο τελικός) και στο τηλεπαιχνίδι του Star, «Οι 100».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Φως στο Τούνελ: «Είσαι κούκλος!» - Η ατακάρα της Αγγελικής Νικολούλη που προκάλεσε φρενίτιδα στο Twitter

Για 28η συνεχόμενη χρονιά το Φως στο Τούνελ - Backstage εικόνες της Νικολούλη από την επίσημη φωτογράφιση του MEGA