Από Έφη Εκίζογλου

Μετά από μια πολύχρονη παύση στην ελληνική τηλεόραση (είχε να παρουσιάσει από το 2017) επέστρεψε πέρυσι μέσα από την συχνότητα του Mega με μεσημεριανή εκπομπή η οποία... δεν πήγε έτσι περίμεναν οι ιθύνοντες και σταμάτησε πρόωρα!

Τώρα, στα τηλεοπτικά πηγαδάκια συζητιέται έντονα πως μετά από αυτό μετακομίζει με νέο project στο Μακεδονία TV...Ο λόγος για...

Η Μαρία Ηλιάκη από Mega πάει Μακεδονία TV

Όπως όλοι θυμόμαστε η Μαρία Ηλιάκη τη σεζόν 2021-2022 παρουσίαζε μαζί με την Κατερίνα Καραβάτου το Τι λες τώρα, που όμως δεν απέφερε καρπούς κι αποφασίστηκε να τελειώσει άδοξα!

Σύμφωνα με το Πρωινό μας, του ΣΚΑΙ, λοιπόν, και την Αφροδίτη Γραμμέλη, η νέα εκπομπή του Νικόλα Ράπτη και της Μαρίας Ηλιάκη θα βγει κανονικά από τον όμιλο του ANT1 αλλά από το… ‘αδελφάκι’ του κεντρικού καναλιού και συγκεκριμένα από το Μακεδονία TV!

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες η εκπομπή θα μοιάζει πολύ με το The Twenty, το οποίο είχε παρουσιάσει με τρομερή επιτυχία ο Γιώργος Καπουτζίδης στο MEGA. Η εκπομπή αναμένεται να βγει σχετικά σύντομα στον αέρα, με τους παρουσιαστές να έχουν κάνει ήδη τα πρώτα κοινά δοκιμαστικά…

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Από την Καινούργιου στην Τσολάκη - Άφησε τον ALPHA και πήγε στο Open

Τηλεοπτική μεταγραφή έκπληξη: Έφυγε από ΑΝΤ1 και πήγε ΣΚΑΙ - Η πρώτη φωτογραφία