Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά λοιπόν από την αποχώρηση συνεργάτη του Πρωινού του Αντ1 από την εκπομπή (δείτε εδώ που πήγε), άλλη μία αποχώρηση έγινε γνωστή νωρίτερα το απόγευμα της Πέμπτης 27/10, αυτή την φορά στο ανοιχτό κανάλι, στο Open. Ο λόγος για τον γνωστό δημοσιογράφο Βασίλη Τσεκούρα, ο οποίος επέλεξε μέσα από μία ανάρτηση να κάνει μία ιδιαίτερη συγκινητική ανακοίνωση, ώστε να μοιραστεί αυτό το νέο με το κοινό του.

Η συγκινητική ανάρτηση του Βασίλη Τσεκούρα για την αποχώρησή του από το Open

«Σήμερα αφήνω ένα κομμάτι της καρδιάς μου που λέγεται OPEN. Είχα τη χαρά να είμαι μέλος αυτής της ομάδας από την πρώτη ημέρα που δημιουργήθηκε. Μέχρι σήμερα… Γνώρισα πολλούς άξιους συναδέλφους, που έγιναν φίλοι και οικογένεια… Μου στάθηκαν στα δύσκολα και στα εύκολα… Η απόσταση που θα μας χωρίζει πλέον, είναι μόλις… ένα τηλέφωνo.

Ένα κανάλι που μου έδωσε ευκαιρίες, που εξελίχθηκα και απέκτησα εμπειρίες. Μεγάλο ευχαριστώ στον Χρήστο Παναγιωτόπουλο, τον Σωτήρη Τσιομπανούδη και όλη την ομάδα του οικονομικού ρεπορτάζ. Ξεχωριστό ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους μπροστά και πίσω από τις κάμερες που περάσαμε ατελείωτες ώρες μαζί» συμπλήρωσε μεταξύ άλλων...

Mεγάλες αλλαγές σε πασίγνωστη σειρά εξετάζει το Open

Λίγες μόνο εβδομάδες μετά την πρεμιέρα της (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε) η σειρά που περίμεναν πως και πως στο Open αλλά και όλο το τηλεοπτικό κοινό προκειμένου να απολαύσουν την συνέχεια της, μετά την προβολή του τρίτου επεισοδίου της, έρχεται με αλλαγές στο επόμενο κιόλας χρονικό διάστημα.

Ο λόγος για το Κόκκινο Ποτάμι, το οποίο παρά τις μεγάλες προσδοκίες, μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να κάνει την διαφορά στα νούμερα τηλεθέασης και εξετάζεται το μέλλον της. Μάλιστα την Κυριακή 30/10 το επόμενο επεισόδιο δε θα προβληθεί, και θα μεταφερθεί στις 6/11.

Σε ποιες διορθωτικές κινήσεις προχωρά o σταθμός, και θα γίνουν κάποιες αλλαγές, όσον αφορά στην υπόθεση και στη ροή της ιστορίας μας, ενσωματώνοντας χαρακτηριστικά στοιχεία της μυθοπλασίας. Αυτό θα επιτευχθεί με αλλαγές σε σημαντικά κομμάτια του σεναρίου βάζοντας στο σενάριο έρωτες, πάθη, βάσανα, καυγάδες και ανατροπές για τους βασικούς μας ήρωες.

 Κόκκινο Ποτάμι

Επιπλέον υπάρχει το ενδεχόμενο μείωσης του συνολικού αριθμού επεισοδίων, προκειμένου να υπάρξει άνοδος της τηλεθέασης.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τηλεθέαση (26/10): Τα νούμερα σειρών, εκπομπών, δελτίων, ταινιών και τηλεπαιχνιδιών

Ανατροπή στην τηλεθέαση πρωινής ζώνης (25/10): Οι 3 εκπομπές που ξεχώρισαν

TAGS