Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί να βρισκόμαστε στην αρχή της τηλεοπτικής σεζόν, ωστόσο η αλήθεια είναι πως ήδη έχουν αρχίσει να υπάρχουν μερικές εντάσεις. Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Παρασκευής (24/10) μέσα από το Mega Καλημέρα, τα σύννεφα έχουν αρχίσει να πέφτουν πάνω από καθημερινή πρωινή εκπομπή.

Οι δύο παρουσιαστές της ενημερωτικής εκπομπής ξεκίνησαν φέτος τη συνεργασία τους, ωστόσο οι σχέσεις τους δεν είναι και τόσο καλές, κάτι που έχει αρχίσει να φαίνεται και μπροστά στις κάμερες.

Οι πρώτες μετακινήσεις έχουν αρχίσει να καταγράφονται στα κανάλια, ενώ δεν αποκλείεται σύντομα να δούμε και τη λήξη της συνεργασίας των δύο παρουσιαστών.

Τι συμβαίνει ανάμεσα σε δύο παρουσιαστές πρωινής εκπομπής

Καυγάς σε πρωινή εκπομπή

«Πολύ γνωστοί παρουσιαστές, άνδρας και γυναίκα καθημερινής εκπομπής δεν περνάνε και την καλύτερή τους φάση στη μεταξύ τους σχέση. Η επικοινωνία τους είναι μόνο στα πλαίσια της συζήτησης μόνο για την εκπομπή.

Προσφάτως η διεύθυνση του καναλιού του ζήτησε να τους δει και τους είπε πως η σχέση αυτή πλέον περνάει και προς τα έξω στο κοινό, ζητώντας του να αλλάξουν τη συμπεριφορά τους. Οι συνεχόμενοι καβγάδες οδήγησαν στην απόλυτη ρήξη.

Είναι φετινή συνεργασία και μάλιστα όπως έχει οδηγηθεί η κατάσταση δεν πιστεύω ότι θα συνεχιστεί η συνεργασία τους την επόμενη τηλεοπτική σεζόν», ειπώθηκε στην εκπομπή.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

ΣΚΑΙ: Ραγδαίες εξελίξεις με την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, Γεια σου

Πρωινό μας: Πονοκέφαλος στον ΣΚΑΙ! Μετακινούν την Φαίη Σκορδά από την πρωινή ζώνη