Από Ελένη Μήτση

Παρά το γεγονός, πως δηλαδή βρισκόμαστε στα μέσα του Οκτώβρη ο ΑΝΤ1 κάνει τροποποιήσεις στο πρόγραμμα του κρατώντας για τους δικούς του λόγους την πρεμιέρα των Ράδιο Αρβύλα για τη Δευτέρα 17/10.

Η νέα ομάδα βγήκε στον αέρα ζωντανά από το στούντιο, που διατηρούν στη Θεσσαλονίκη. Το κοινό, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των συντελεστών, μιας και το φορμάτ της εκπομπής δεν αλλάζει και παραμένει σατιρικό.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την πρεμιέρα των Ράδιο Αρβύλα

Χθες, Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, οι «Ράδιο Αρβύλα» επέστρεψαν στον ΑΝΤ1 και η σάτιρα βρέθηκε στην πρώτη θέση της τηλεθέασης! Έχοντας μαζί τους 1.307.000 τηλεθεατές στο σύνολο κοινού για τουλάχιστον 1’, ο Αντώνης Κανάκης με τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση, σατίρισαν ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη, όπως μόνο αυτοί ξέρουν, την πολιτική, κοινωνική και τηλεοπτική επικαιρότητα!

Οι «Ράδιο Αρβύλα» κατέκτησαν την κορυφή της τηλεθέασης, χτυπώντας πρωτιά στο δυναμικό κοινό 18-54 στη ζώνη προβολής τους με μέσο όρο 20,7% και σημειώνοντας μεγάλη διαφορά από τον ανταγωνισμό, η οποία άγγιξε τις 5,5 μονάδες (δείτε εδώ αναλυτικά τα τέταρτα της 17/10 εκπομπής).

ANT1

Η εκπομπή που έχει γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, και επέστρεψε για 16η σεζόν, προσέφερε μία απολαυστική βραδιά σάτιρας και γέλιου, με το κοινό να εκφράζει την αγάπη του, όχι μόνο μέσω τηλεθέασης, αλλά και μέσω χιλιάδων μηνυμάτων.

Τα πρώτα λόγια του Αντώνη Κανάκη κατά την έναρξη

«16η σεζόν του Ράδιο Αρβύλα! Κυρίες και κύριοι μεγαλώνουμε και πρέπει να πάμε γρήγορα γιατί έχουμε πάρα πολύ υλικό, δεν ξέραμε τι να πρωτο-βάλουμε στην πρώτη μας εκπομπή. Μας λείψατε και σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη και όλα αυτά που μας στέλνετε. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς» ήταν τα πρώτα λόγια του παρουσιαστή και αμέσως ξεκίνησαν να εισβάλουν στο πλατό οι συνεργάτες του.