Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Πόση τρέλα και διάθεση για παιχνίδι έχετε; To «Family Game», με τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά, έχει πολλή και θα κάνει τη διασκέδαση υπόθεση οικογενειακή!

Το νέο απίθανο τηλεπαιχνίδι γέλιου με τους αγαπημένους Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά (δείτε εδώ ποιο ζευγάρι εξέταζε αρχικά το κανάλι) έρχεται στον ΑΝΤ1 από το Σάββατο 22 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο στις 20:00, και υπόσχεται να μας διασκεδάσει με τις απρόβλεπτες δοκιμασίες στις οποίες θα λαμβάνουν μέρος όχι μόνο οι παίκτες, αλλά και οι παρουσιαστές.

Ο Μάρκος και η Έλενα κάνουν παιχνίδι με 2 ομάδες των 4 ατόμων που είναι είτε μέλη μιας οικογένειας είτε θεωρούν τους εαυτούς τους οικογένεια. Ο κάθε παρουσιαστής αναλαμβάνει μια ομάδα και την καθοδηγεί σε πολλές δοκιμασίες γέλιου μέχρι τον τελικό. Οι δύο παρουσιαστές όμως παίζουν και μεταξύ τους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και οι ομάδες καλούνται να ποντάρουν πάνω τους.

Στο παιχνίδι του τελικού γύρου οι δύο παρουσιαστές από αντίπαλοι γίνονται συμπαίκτες και βοηθούν την ομάδα που έχει επικρατήσει να κερδίσει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί!Παίκτες και παρουσιαστές γίνονται μια ομάδα στο πιο διασκεδαστικό, οικογενειακό και παρεΐστικo τηλεπαιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης που έρχεται στον ΑΝΤ1!

Από το Σάββατο 22 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο στις 20:00, το «Family Game» με τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά υπόσχεται να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές γέλιου και να κάνει τα Σαββατόβραδά μας πραγματικά διασκεδαστικά! Ακόμα κάθεστε; Πάρτε οικογένεια, φίλους ή όποια ομάδα θέλετε, και ελάτε να παίξετε ασταμάτητα, να κερδίσετε μετρητά και να διασκεδάσετε αμέτρητα.

To trailer του Family Game με τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά

Οι λεπτομέρειες για το παιχνίδι

Η παραγωγή, δηλαδή, έχει ξεκινήσει να ετοιμάζει το στήσιμο του σκηνικού και στις αρχές του Οκτώβρη θα βιντεοσκοπήσει τις πρώτες σκηνές. Το τηλεπαιχνίδι θα βγει στον αέρα προς τα τέλη του ίδιου μήνα και στο στούντιο θα έρχονται παιδιά, μαζί με τις οικογένειες τους, και όλοι μαζί θα συμμετέχουν σε δημοφιλή επιτραπέζια παιχνίδια, τα οποία όμως θα έχουν πλέον μια γιγάντια μορφή.

Μάρκος Σεφερλής

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

''Σούσουρο'' με τον Μάρκο Σεφερλη στον ΑΝΤ1

Family Game Night: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά - Η μεγάλη επιστροφή στον ANT1