Από Πέννυ Μαστοράκου

Άλλο ένα αποκαλυπτικό και γεμάτο ενδιαφέρον βράδυ θα περάσουμε απόψε Τετάρτη 12/10, συντροφιά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2night Show, καθώς μας προετοιμάζει για δυνατούς καλεσμένους, με ενδιαφέρουσες και αποκαλυπτικές συζητήσεις (δείτε εδώ τις αποκαλύψεις της Βέρας Μακρομαρίδου για τον Σασμό στο προηγούμενο επεισόδιο).

Στον καναπέ και το πλατό της εκπομπής, ο παρουσιαστής υποδέχεται στις 23:30 και υποδέχεται "παγιδευμένη" την Σοφία Φαραζή και λαμπερό κριτή του πασίγνωστου ριάλιτι μοντέλων, τον Τάσο Σοφρωνίου!

Τάσος Σοφρωνίου και Σοφία Φαραζή στο The 2night Show

Ο εκρηκτικός κριτής του «GNTM» μιλάει για την απόφασή του να μετακομίσει στο Λονδίνο, θυμάται τη συνεργασία του με την Isabella Blow της Αμερικανικής Vogue, αλλά και την πορεία του ως καθηγητής μόδας στη Φλωρεντία και το Παρίσι. Επίσης, αναφέρεται στη συμμετοχή του στο φετινό «GNTM», στην επιστροφή του στην Ελλάδα, δίνοντας τη δική του απάντηση στη σκληρή κριτική που δέχονται. Τέλος, αποκαλύπτει ότι ετοιμάζει το μεγαλύτερο project της ζωής του και μοιράζεται τα σχέδιά του για το μέλλον.

Η ταλαντούχα ηθοποιός εξηγεί πώς η τηλεοπτική σειρά «Big Bang» στάθηκε η αφορμή για να γνωρίσει τον άντρα της ζωής της, αλλά και γιατί πήρε τη μεγάλη απόφαση να απέχει 12 χρόνια από την τηλεόραση. Ποιο πρόβλημα της είχε πει ο Σταμάτης Φασουλής ότι θα αντιμετωπίσει στα 40 της; Τέλος, η ανανεωμένη Σοφία μιλάει για τη σειρά «Παγιδευμένοι», στην οποία πρωταγωνιστεί, και εξηγεί γιατί ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά!

Το όλο νόημα σχόλιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την κατάσταση στην τηλεόραση

Στο επεισόδιο της Τετάρτης 5/10 στο The 2night Show, εκτός από την αποκάλυψη του Λεωνίδα Καλφαγιάννης, κατά την διάρκεια της συζήτησής του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, λίγο μετά έκανε ένα σχόλιο και ο παρουσιαστής, αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί πλέον στην ελληνική τηλεόραση και τις εκπομπές.

Ο παρουσιαστής έχοντας και ο ίδιος εμπειρία από πρωινό, αφού στο παρελθόν έκανε και ο ίδιος, και έτσι θέλησε να τοποθετηθεί για τις σημερινές πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές.

«Προσπαθώ να αποφεύγω να σχολιάζω γιατί το θεωρώ λίγο άδικο. Νιώθω όμως ότι έχουν όλα μία ομοιομορφία, είναι σαν να παίζουν όλα τα θέατρα την ίδια παράσταση. Είστε όλοι καθήμενοι! Μου φαίνονται όλα ίδια!. Ακόμα και άνθρωποι που το έχετε, καθίσατε! Μόνο ο Ευαγγελάτος είναι όρθιος. Θα το πω διαφορετικά, οι δημοσιογράφοι σηκώθηκαν και όλοι οι παρουσιαστές ψυχαγωγικών εκπομπών κάθισαν! Άλλαξαν οι εποχές» είπε χαρακτηριστικά...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ήταν εξαφανισμένη για 11 χρόνια - Ο πραγματικός λόγος που απείχε η "Παγιδευμένη" Σοφία Φαραζή από την τηλεόραση

GNTM 5: «Σε θέλω πάρα πολύ» - Φούντωσε ο Τάσος Σοφρωνίου με την Κύπρια διαγωνιζόμενη