Από Ελένη Μήτση

Μια ανακοίνωση έγινε γνωστή την Τρίτη 11/10 σχετικά με πρόγραμμα, που βλέπουμε στο Open και πιο συγκεκριμένα καθημερινά το μεσημέρι.

Η τροποποίηση λοιπόν, αφορά στην εκπομπή ''Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον'', καθώς την Τετάρτη 12/10 δε θα προβληθεί η εκπομπή με σκοπό να λυθούν εσωτερικά ζητήματα όσων εργάζονται για το πρόγραμμα.

Ποια ημέρα θα είναι εκτός αέρα το ''Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον''

Πιο αναλυτικά λοιπόν, τεχνικοί του σταθμού θα βρεθούν σε συνέλευση με μέλη του σωματείου τους, της ΕΤΙΤΑ με κύριο αίτημά τους την αύξηση σε ό,τι αφορά τις μισθοδοσίες (δείτε εδώ πρόσφατα νούμερα της εκπομπής).

Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον

Άλλη μια ημέρα που δεν την είδαμε στην εκπομπή

Τα πάνω κάτω είχα έρθει στο τηλεπτικό τοπίο μετά τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ και στην Ελλάδα, καθώς πολλέες αλλαγές έχουν προκύψει στα κανάλια ώστε να μπορούν να μεταδώσουν την κηδεία της, την Δευτέρα 19/9. Πέρα, λοιπόν, από τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος, όπως έχει ανακοινωθεί ήδη, θα χάσει την πρεμιέρα του γι' αυτόν τον λόγο, επηρεάζεται και η Μάριον Μιχελιδάκη.

Παρόλο που είναι σε διαφορετικούς σταθμούς, όλοι ακολουθούν την ίδια λογική και έτσι η εκπομπή Μέρα Μεσημέρι με την Μάριον δεν θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα. Το ίδιο ισχύει και για την εκπομπή Εμείς, της Ίνας Ταράντου, η οποία νοσεί και με κορωνοϊό, καθώς ανήκουν στο ψυχαγωγικό κομμάτι της τηλεόρασης και όχι τόσο στης ενημέρωσης.

Μάριον Μιχελιδάκη

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η εξομολόγηση του Τάσου Δούση για τα γυρίσματα των "Εικόνων" - «Μου έβγαλαν μαχαίρι να...»

Πρεμιέρα για το After Dark (9/10) - Η τηλεθέαση που έκανε η εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά