Από Πέννυ Μαστοράκου

Είχε ακουστεί εδώ και καιρό πως η Νάντια Μπουλέ δεν θα είναι πια στο πλευρό του Μίνωα Θεοχάρη, αλλά η Νάντια Κοντογεώργη (δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ) και θα αλλάξουν τηλεοπτική στέγη, και τελικά το πρωί της Τρίτης 27/9 το Breakfast@Star έκανε τα "αποκαλυπτήρια".

Πιο συγκεκριμένα, η εκπομπή Dot επιστρέφει στους δέκτες μας και σύντομα κάνει πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του Star, στις 8 Οκτωβρίου στις 13:50 με τη Νάντια Κοντογεώργη και τον Μίνωα Θεοχάρη, και μέσα από την εκπομπή είδαμε μάλιστα και τα πρώτα πλάνα από το τρέιλερ το οποίο σύντομα θα δούμε στον τηλεοπτικό αέρα.

Το Dot Πάει Star με Μίνωα Θεοχάρη και Νάντια Κοντογεώργη

Μετά την αποχώρηση της Νάντιας Μπουλέ, η Νάντια Κοντογεώργη θα αναλάβει στην παρουσίαση της εκπομπής, μαζί με τον Μίνωα Θεοχάρη, και μας δίνουν ραντεβού κάθε Σαββατοκύριακο μέσα από τη συχνότητα του Star.

Που είδαμε τελευταία φορά τη Νάντια Κοντογεώργη

Η Νάντια Κοντογεώργη βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι, την Πέμπτη 9/6, και μίλησε για την θεατρική παράσταση που συμμετείχε αυτό το διάστημα, ωστόσο στάθηκε λίγο παραπάνω στην εκπομπή που παρουσίαζε στο κανάλι της ΕΡΤ.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός εξήγησε πως έμαθε πολλά πράγματα μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία, όχι μόνο σχετικά με τον επαγγελματικό τομέα, αλλά και για τον χαρακτήρα και τις ικανότητές της. Τόνισε, επίσης, πως για εκείνη οι συζητήσεις που πραγματοποιούσε με τους καλεσμένους της κάθε φορά ήταν το πιο σημαντικό κομμάτι για την ίδια και το έχει αποδείξει με τις αντιδράσεις της σε όσα άκουγε.

Οι δηλώσεις της Νάντιας Κοντογεώργη για την εκπομπή της στην ΕΡΤ
«Είχε πάρα πολλά και σπουδαία δώρα για μένα και επίσης τη δυνατότητα να ανακαλύψω κι εγώ πράγματα για τον εαυτό μου μέσα από τις πολύ ωραίες συζητήσεις που μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Για μένα ήταν πολύ σημαντικό να αισθάνομαι ότι τους σέβομαι, ότι εστιάζω σε αυτά που θεωρώ εγώ σημαντικά, οφείλω να μιλάω με σοβαρότητα και αλήθεια».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πέρασε μπροστά με μεγάλη διαφορά - Το δελτίο ειδήσεων που βγήκε πρώτο το βράδυ της Κυριακής (25/9)

Τρία μίλια (26-30/9): Όχι ένας αλλά 5 - Ο Λευτέρης βρίσκει τους βασικούς ύποπτους για τον φόνο του Βασίλη