Από Ελένη Μήτση

Ένα από τα μουσικά shows, που σχεδόν κάθε χρόνο βλέπουμε στην ελληνική τηλεόραση είναι το The voice με τον ΣΚΑΪ τα τελευταία χρόνια να το θεωρεί ως το δυνατό χαρτί του.

Μάλιστα εάν κρίνουμε από τα νούμερα τηλεθέασης στην πρεμιέρα, ο σταθμός καλά κάνει και ποντάρει σε αυτό, αφού η προτίμηση του κοινού είναι συγκεκριμένη. Τόσο η κριτική επιτροπή όσο και η παρουσίαση αποτελείται από ενδιαφέροντα πρόσωπα με τον-την παρουσιαστή των backstages να παραμένει για την ώρα κάτι το άγνωστο.

Ούτε μέσα από τις δηλώσεις του Γιώργου Λιανού στο Βreakfast at star καταφέραμε να μάθουμε το όνομα του προσώπου, ωστόσο η περσινή γυναίκα των backstages (Βάλια Χατζηθεοδώρου) δεν έχει κάνει κάποιο σχετικό τηλεφώνημα ακόμα.

Η απάντηση του Γιώργου Λιανού για την κενή θέση των backstage στο The voice

Η λαμπερή έναρξη του σόου και τα πρώτα λόγια του Γιώργου Λιανού στην πρεμιέρα

Είναι γεγονός, το The Voice ξεκίνησε για 7η συνεχόμενη χρονιά, όπως ακριβώς ανέφερε η ανακοίνωση του καναλιού, και ο Γιώργος Λιανός βρέθηκε στη σκηνή για να υποδεχθεί το κοινό του και να καλωσορίσει τους τέσσερις κριτές, οι οποίοι μπήκαν ένας ένας, αφού ο ίδιος φώναξε τα ονόματά τους.

Ο ενθουσιασμός τους φαίνεται από τα χαμόγελα στα πρόσωπά τους και, μάλιστα, τα χειροκροτήματα του κοινού μεταφέρουν το vibe που επικρατεί στο στούντιο του ΣΚΑΪ. Το πλατό, επίσης, είναι ανανεωμένο, όπως όλοι τους και είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τους πρώτους διαγωνιζόμενους.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

The Voice: Αδιανόητο! Η σχέση της Έλενας Παπαρίζου με έναν από τους διαγωνιζόμενους

The Voice: Έκλαψε από τα γέλια η Έλενα Παπαρίζου - Η ατάκα του Πάνου Μουζουράκη που την "τρέλανε"