Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Τον Γιάννη Μπέζο τον απολαύσαμε φέτος στην καθημερινή σειρά της ΕΡΤ «Σε ξένα χέρια», η οποία έριξε αυλαία πριν από μερικές εβδομάδες (δείτε εδώ την τηλεθέαση που σημείωσε) και όπως όλα δείχνουν, έχει ανανεώσει το ραντεβού του με τη δημόσια τηλεόραση και για την επόμενη σεζόν.

Από την Κωνσταντία Γαρνέλη

Σε ποια σειρά της ΕΡΤ θα δούμε τον Γιάννη Μπέζο

Η νέα μουσική κωμωδία του Φοίβου Δεληβοριά που θα προβληθεί από τη νέα τηλεοπτική χρονιά στην ΕΡΤ έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα. Ο Γιάννης Μπέζος είναι εκείνος που θα κάνει ποδαρικό στα «Νούμερα» αναλαμβάνοντας έναν ρόλο-κλειδί καθώς θα υποδυθεί έναν ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου που αποφασίζει να αλλάξει το ρεπερτόριό του σε κάτι πιο εναλλακτικό.

Για τον λόγο αυτό θα προσλάβει τον Φοίβο Δεληβοριά, έναν ξεχασμένο δημιουργό. Η συμφωνία των δύο αντρών θα κλείσει, αλλά ο ιδιοκτήτης στο πρώτο επεισόδιο θα σκοτωθεί και το μαγαζί θα αναλάβει ο γιος του, ο οποίος προσανατολίζεται σε πιο εμπορικά ονόματα.

Φοίβος Δεληβοριάς συνεργασία Γιάννης Μπέζος

Τι θα βλέπουμε το καλοκαίρι στην ΕΡΤ

Η δημόσια τηλεόραση όλο το καλοκαίρι, δηλαδή από τις αρχές Ιουλίου και μετά, θα ξεκινήσει τις επαναλήψεις των σειρών που βλέπουμε και απολαμβάνουμε τα δύο τελευταία χρόνια, όπως «Η τούρτα της μαμάς» και «Τα καλύτερά μας χρόνια».

Τα καλύτερα μας χρόνια ΕΡΤ

Το ίδιο θα συμβεί και με τις καθημερινές εκπομπές ψυχαγωγίας. Ο λόγος που η διοίκηση του καναλιού αποφάσισε να μην προβάλλει πρωτογενές υλικό τους θερινούς μήνες, είναι γιατί θέλει να δώσει από τώρα έμφαση στην επόμενη χρονιά που είναι προ των πυλών και απ’ ό,τι λένε θα εντυπωσιάσει ακόμα περισσότερο τους έμπειρους πλέον τηλεθεατές.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Το Βραχιόλι της Φωτιάς: Τρανταχτά ονόματα στη νέα σειρά της ΕΡΤ - Αποκλειστικό

Ηχηρές αποχωρήσεις από τις σειρές της ΕΡΤ - Τι συμβαίνει;