Από Ελένη Μήτση

Μια μεγάλη πρεμιέρα αναμένεται να γίνει για το Asia express την Παρασκευή 30/9 στις 9:00μ.μ, με το ριάλιτι να έχει κάνει χαμό λόγω του concept του από πέρυσι, πριν δηλαδή καλά καλά το δούμε τον αέρα.

Το Asia Express θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, Παρασκευή και Κυριακή στις 21:00 και αν κρίνουμε από το αποκλειστικό πλάνο, που διέρρευσε από το Breakfast at star τα πράγματα για τους συμμετέχοντας δε θα είναι πολύ εύκολα. Για το λόγο αυτό λοιπόν, οι παίκτες τα ''έσπασαν'' κανονικά πριν μπουν το αεροπλάνο για τη μεγάλη περιπέτεια.

Πλάνα από την πρεμιέρα του Asia express την Παρασκευή 30/9

Tα 9 ζευγάρια των celebrities του Asia Express

Εννέα ζευγάρια από αγαπημένους celebrities θα αντιμετωπίσουν μια τεράστια πρόκληση: Να διασχίσουν τρεις χώρες της Ασίας, την Καμπότζη, το Λάος, και την Ταϊλάνδη, μόνο με επίγεια μέσα και με ελάχιστα χρήματα! Ένα εγχείρημα που απαιτεί τεράστια θέληση και προϋποθέτει απέραντη ευρηματικότητα!

Γιώργος ΜαυρίδηςΚρίστη Καθάργια (ζευγάρι)
Ο Γιώργος και η Κρίστη παντρεύτηκαν πρόσφατα. Τελικά είναι το Asia Express το ιδανικό ταξίδι του μέλιτος;

Χριστίνα ΠαππάΔημήτρης Παππάς (μαμά-γιος)
Η Χριστίνα λατρεύει τον γιο της και το δηλώνει σε κάθε ευκαιρία. Στο Asia Express όμως χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα!

Μαυρίκιος ΜαυρικίουΙλάειρα Ζήση (ζευγάρι)
Ο Μαυρίκιος κατάφερε να πείσει την Ιλάειρα να πάνε στο Asia Express. Θα την πείσει όμως να παραμείνουν;

Χρήστος Ζώτος – Στέλιος Λεγάκης (φίλοι)
Ο Στέλιος και ο Χρήστος τα καταφέρνουν πολύ καλά στο τραγούδι. Στο Asia Express όμως θα πρέπει να αφήσουν τα μικρόφωνα και να πιάσουν τα σακίδια!

Κωνσταντίνος Βασάλος – Φίλιππος Ιωάννου/ Fipster (φίλοι)
Αν και φίλοι, ο Κωνσταντίνος και ο Φίλιππος σπάνια συμφωνούν… Θα βάλουν στην άκρη τις διαφορές τους, για να τα βγάλουν πέρα στο Asia Express;

Χριστίνα Κολέτσα – Maria Maroulis (φίλες)
Η Χριστίνα και η Μαρία δεν χάνουν ποτέ ευκαιρία για τραγούδι. Ποια άλλα ταλέντα τους θα ανακαλύψουν στο Asia Express;

Θεοδώρα Ρασέλ – Κλόντια Ρασέλ (μαμά-κόρη)
Η Ρασέλ δηλώνει ότι δεν θα μπορούσε να έρθει με κανέναν άλλο στο Asia Express, παρά μόνο με τη μαμά της. Θα καταφέρει η Κλόντια να τα βγάλει πέρα και να κάνει περήφανη την κόρη της;

Βιβή Μπασινά – Κατερίνα Καλίνογλου/Kat Kat (φίλες)
Η Βιβή είναι για το language και η Kat Kat για το body language. Θα τους χρησιμεύσουν και τα δύο εξίσου στο Asia Express;

Νάσος Γαλακτερός – Παύλος Γαλακτερός (μπαμπάς-γιος)
Ο Νάσος δηλώνει πως ο μεγαλύτερος τίτλος του είναι, ότι είναι ο μπαμπάς του Παύλου. Τώρα ήρθε η ώρα και για τους δύο να διεκδικήσουν τον τίτλο των νικητών του Asia Express.

Μόνο εκείνοι που θα μπορέσουν να ξεπεράσουν τις αντικειμενικές δυσκολίες αλλά και τις υποκειμενικές τους διαφορές θα έρθουν ένα βήμα πιο κοντά στο μεγάλο έπαθλο, που αγγίζει έως και τις 50.000 ευρώ! Αυτό είναι το Asia Express! Ένα παιχνίδι περιπέτειας που υμνεί τη συνεργασία, την προσαρμοστικότητα και την επαφή των πολιτισμών! Ένα εντυπωσιακό ταξίδι στον κόσμο, αλλά και ένα ουσιαστικό ταξίδι, μέσα μας!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ήταν κάτι πολύ απάνθρωπο» - Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Ζώτου πριν την πρεμιέρα του Asia Express

Asia Express: Επέστρεψε στην Ελλάδα η Ζενεβιέβ Μαζαρί - Οι πρώτες δηλώσεις της