Από Πέννυ Μαστοράκου

Το νέο Dot, επιστρέφει τη νέα σεζόν και ετοιμάζεται για το Star (δείτε εδώ την τηλεθέαση της Τετάρτης 14/9) αποχαιρετώντας την παλιά του τηλεοπτική στέγη, αλλά και την παρουσιάστριά του καθώς παρουσιαστής όπως όλα δείχνουν θα είναι όπως αποκαλύφθηκε το πρωί της Πέμπτης 15/9 στο “Μega Καλημέρα”, ο Μίνως Θεοχάρης.

Ποια όμως θα αναλάβει τα ηνία της παρουσίασης μαζί του; Η πολύ γνωστή παρουσιάστρια και η ηθοποιός Νάντια Κοντογεώργη, πολύ καλή φίλη του Θεοχάρη.

Η Νάντια Κοντογεώργη στο Dot

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, παρότι είχε ακουστεί και η πρόταση να έρθει η Παπίλα και να δημιουργηθεί γυναικείο δίδυμο, στην πορεία ανατράπηκαν όλα, ακόμη και το κανάλι που θα φiλοξενούσε το project.

Η πρώτη επιλογή παρουσιαστών λοιπόν που έγινε για το Star ήταν η Νάντια Κοντογεώργη και ο Μίνως Θεοχάρης, οι οποίοι αποτελούν μία ενδιαφέρουσα πρόταση και στη νέα εκπομπή οι παρουσιαστές μαθαίνουμε πως θα συμμετέχουν και στις διάφορες ενότητες, εκτός από το να τις παρουσιάζουν, και αναμένουμε να τους δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τον ερχόμενο μήνα.

 Ποια γνωστή παρουσιάστρια θα αντικαταστήσει την Μπουλέ στο Dot

Που είδαμε τελευταία φορά τη Νάντια Κοντογεώργη

Η Νάντια Κοντογεώργη βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι, την Πέμπτη 9/6, και μίλησε για την θεατρική παράσταση που συμμετείχε αυτό το διάστημα, ωστόσο στάθηκε λίγο παραπάνω στην εκπομπή που παρουσίαζε στο κανάλι της ΕΡΤ.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός εξήγησε πως έμαθε πολλά πράγματα μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία, όχι μόνο σχετικά με τον επαγγελματικό τομέα, αλλά και για τον χαρακτήρα και τις ικανότητές της. Τόνισε, επίσης, πως για εκείνη οι συζητήσεις που πραγματοποιούσε με τους καλεσμένους της κάθε φορά ήταν το πιο σημαντικό κομμάτι για την ίδια και το έχει αποδείξει με τις αντιδράσεις της σε όσα άκουγε.

Οι δηλώσεις της Νάντιας Κοντογεώργη για την εκπομπή της στην ΕΡΤ
«Είχε πάρα πολλά και σπουδαία δώρα για μένα και επίσης τη δυνατότητα να ανακαλύψω κι εγώ πράγματα για τον εαυτό μου μέσα από τις πολύ ωραίες συζητήσεις που μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Για μένα ήταν πολύ σημαντικό να αισθάνομαι ότι τους σέβομαι, ότι εστιάζω σε αυτά που θεωρώ εγώ σημαντικά, οφείλω να μιλάω με σοβαρότητα και αλήθεια».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Δεν "τα έβαψε και μαύρα" - Η αντίδραση του Νίκου Μουτσινά μετά την αναβολή της πρεμιέρας του

Πρεμιέρα και για το Κρήτη TV - Έβαλαν στολή και χόρεψαν πεντοζάλι ο Κουμαντάκης και η Σκούρα για το τρέιλερ του "Καλό Μεσημέρι"