Από TV24 Team

Η νέα εβδομάδα ξεκίνησε κι εμείς εδώ στο Tv-24.gr μόνο το πότε θα πεθάνουμε δεν ξέρουμε! Σας το γράψαμε την προηγούμενη εβδομάδα (δείτε εδώ το ρεπορτάζ) και επιβεβαιωθήκαμε μια ώρα αρχύτερα από την σημερινή 19/9 εκπομπή του Πρωινού.

Ο Λιάγκας και η Δούκισσα από την στιγμή που ήρθε απέναντί τους η Φαίη έπεσαν σε νούμερα τηλεθέασης κι έτσι το κανάλι αναζητούσε τρόπους να μπαλώσει τα πράγματα και είπαν να "πετάξουν" την Δούκισσα από την αρχή της εκπομπής στο πλευρό του Λιάγκα...

Ο Γιώργος μπορεί αρχικά να έφερε αντίρρηση αλλά όπως διαπιστώσαμε με τα ίδια μας τα ματάκια το πρωί της Δευτέρας, η Δούκισσα είπε καλημέρα στο πλευρό του από πουρνό πουρνό. Και δεν έφτανε μόνο αυτό... Δέχθηκε να κάνει και κάτι άλλο μπας και ανέβουν τα ποσοστά... Κι αν μας ρωτάτε, πολύ καλά κάνει. Εκπομπή του είναι, "παιδί του", κι εμείς στη θέση του ότι μπορούσαμε να θα κάναμε για να πάμε κορυφή (πάντα σε λογικά πλαίσια). Αφήστε που απέναντί του παίζει και η πρώην...

Ξεκίνησε να είναι πιο ενεργός στα social ο Γιώργος

Ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας. Έχουμε δει instagrammer και tik toker να καταφέρνουν να γίνουν διάσημοι από το πουθενά και να ακριβοπληρώνονται μέχρι αηδίας οπότε.. είναι κρίμα που ο Γιώργος μέχρι στιγμής χρησιμοποιούσε τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram τόσο λίγο και όχι για τόσο επαγγελματικούς λόγους.

Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες του Tv-24.gr οι ιθύνοντες τον παρακάλεσαν να γίνει πιο ενεργός στο instagram όσον αφορά την εκπομπή, όπως κάνει η Δούκισσα που τα βίντεο της από τον ΑΝΤ1 στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης έχουν πάρει φωτιά.

Ο Λιάγκας εννοείται πως συμφώνησε κι έκανε ήδη την αρχή ανεβάζοντας σήμερα την πρώτη του φωτογραφία με μεγάλο και εμφανέστατο tag την εκπομπή Πρωινό:

Γιώργος Λιάγκας πρωινό αντ1

Όσοι, όμως, δεν ξέρουν το αποκλειστικό παρασκήνιο που σας μεταφέραμε εδώ στο Tv-24.gr απλά είδαν μια ανάρτηση του Γιώργου κι έτσι θα την μεταφράσουν... Αυτή είναι η διαφορά μας!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Άρχισαν τα όργανα στον ΣΚΑΙ - Αποχωρήσεις από το Πρωινό μας;

Όλη η αλήθεια: Οι σχέσεις της Φαίης Σκορδά και της Κατερίνας Καινούργιου πίσω από τις κάμερες