Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Αν κάποιο κανάλι μπορεί να πανηγυρίζει σήμερα το πρωί, αυτός είναι με διαφορά ο ALPHA, αφού το βράδυ της Δευτέρας (19/9), οι δύο πρεμιέρες που είχε «σάρωσαν». Το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών» έσκισε (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε), ενώ ο Σασμός που επέστρεψε με τη δεύτερη σεζόν, ισοπέδωσε τα πάντα στο πέρασμά του (δείτε εδώ τα νούμερά του).

Με αέρα νικητή λοιπόν, o ALPHA συνεχίζει την πορεία του και απόψε (20/9) και μάλιστα, μετά από τις καθημερινές σειρές του, θα φέρει μία ταινία που θα καταφέρει να κρατήσει το κοινό 100%.

Η ταινία που θα προβληθεί απόψε (20/9) στον ALPHA

Συγκεκριμένα, το κανάλι της Κάντζας φέρνει στις οθόνες μας την ταινία «Ο Προστάτης» (Safe). Το Safe είναι μια αμερικανική ταινία θρίλερ δράσης του 2012, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Boaz Yakin, παραγωγής Lawrence Bender και Dana Brunetti, και πρωταγωνιστούν οι Jason Statham, Chris Sarandon, Robert John Burke και James Hong.

Ο Λουκ Ράιτ, ένας δευτεροκλασάτος παλαιστής του κυκλώματος μεικτών πολεμικών τεχνών, ζει μια βαρετή ζωή αγώνων ρουτίνας, μέχρι την ημέρα που θα «πουλήσει» έναν στημένο αγώνα. Προς παραδειγματισμό των υπολοίπων, η ρωσική μαφία θα δολοφονήσει την οικογένειά του και θα τον «σβήσει» από τη μέχρι τώρα ζωή του, αφήνοντάς τον να περιπλανιέται στους δρόμους της Νέας Υόρκης, απόκληρος, στοιχειωμένος από τις ενοχές, ταλανισμένος από την επίγνωση ότι πάντα θα τον παρακολουθούν, και με τη βεβαιότητα ότι όποιος τον ξαναπλησιάσει συναισθηματικά θα βρεθεί νεκρός. Όταν, όμως, θα συναντήσει μια δωδεκάχρονη Κινέζα, τη Μέι, που καταδιώκεται από τους ίδιους ανθρώπους που σκότωσαν τη γυναίκα του, ο Λουκ θα αναλάβει δράση και θα εμπλακεί ενεργά σε έναν πόλεμο όπου παίζονται πολλά.

Η ταινία αποτέλεσε ένα προσωπικό στοίχημα για τον Boaz Yakin (που σκηνοθετεί για πρώτη ταινία δράσης), μια και η προηγούμενη του είχε καταλήξει σχεδόν άμεσα στο DVD. Παρότι όμως εδώ πέτυχε να έχει ένα μπάτζετ των 30 εκατομμυρίων δολαρίων, τα έσοδα των 40,6 δεν έκαναν τη διαφορά.

Ο Προστάτης ALPHA

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τα πάνω κάτω με Λιάγκα και Σκορδά - Τι συνέβη σήμερα 20/9 πριν την έναρξη των εκπομπών τους

Η πιο χιουμοριστική παρέα επιστρέφει στον ΣΚΑΪ - Η ανακοίνωση για την πρεμιέρα του ''Καλό μεσημεράκι''