Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί απόψε να κάνουν πρεμιέρα συνολικά 8 σειρές (δείτε εδώ ποιες είναι), ωστόσο τα κανάλια εξακολουθούν να ψάχνουν να βρουν τα προγράμματα που θα κάνουν το κοινό να μη θέλει να ξεκολλήσει καθόλου από το γυαλί.

Κάπως έτσι, το βράδυ της Δευτέρας (19/9), o ALPHA φέρνει στο πρόγραμμά του μία ταινία δράσεις, γεμάτη με αγωνία και σκηνές που θα συγκλονίσουν το κοινό.

Η ταινία έκανε τεράστια επιτυχία από την πρώτη μέρα προβολής της και μάλιστα, χαρακτηρίστηκε ως μία από τις καλύτερες παραγωγές για τη χρονιά που κυκλοφόρησε.

Η ταινία που θα προβληθεί απόψε (19/9) στον ALPHA

Sicario ALPHA

Η πράκτορας του FBI Κέιτ Μέισερ, αφού κατάφερε να καταξιωθεί σε ένα ανδροκρατούμενο χώρο, αναλαμβάνει μια αποστολή υψίστης σημασίας. Στρατολογημένη από το μυστηριώδη Ματ Γκρέιβερ, εντάσσεται σε μια ομάδα κατά του κλιμακούμενου πολέμου των καρτέλ ναρκωτικών.

Με αρχηγό τον αινιγματικό Αλεχάντρο, η ομάδα βρίσκεται στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικό με αποστολή να συλληφθεί ο πιο διαβόητος αρχηγός καρτέλ. Ηθοποιοί: Έμιλι Μπλαντ, Μπενίτσιο Ντελ Τόρο, Τζος Μπρόσλιν, Τζον Μπέρνθαλ, Βίκτορ Γκάρμπερ. Σκηνοθεσία: Ντένις Βιλλενέβ. Σενάριο: Τέιλορ Σέρινταν. Διάρκεια: 111'.

Οι ανακρίσεις για το συμβάν την έφεραν μπροστά στον Ματ Γκρέιβερ, έναν μυστηριώδη «σύμβουλο» του Υπουργείου Δικαιοσύνης (τον ερμηνεύει ο Τζος Μπρόλιν), ο οποίος της προτείνει να έρθει εθελοντικά στην ομάδα του. Οσο η αμερικανική πλευρά «σκουπίζει» τα αίματα από τους τοίχους αυτού του πολέμου, ο Γκρέιβερ της προσφέρει μία θέση, δίπλα του, στα χαρακώματα. Η Μέισι δέχεται και σύντομα βρίσκεται υπό τη συνεχή επίβλεψη του Αλεχάντρο (Μπενίσιο Ντελ Τόρο), ενός Κολομβιανού πρώην Εισαγγελέα, ο οποίος μετά από την εκτέλεση της οικογένειάς του από τον Αλαρκόν, έχει πάρει το νόμο στα χέρια του. Κυριολεκτικά.

Από τη στιγμή που η ομάδα προσγειώνεται στην διαβόητα κι ανατριχιαστικά βίαιη μεξικανική πόλη Χουάρεζ, με αποστολή να ξετρυπώσει και να εκτελέσει τον Αλαρκόν, η Μέισι συνειδητοποιεί ότι δεν έχει ιδέα που έχει μπλέξει. Κανένας νόμος δεν ακολουθείται, καμία διαδικασία, κανένα πρωτόκολλο. Η βία απαντιέται με βία, τα βασανιστήρια με βασανιστήρια, αστυνομικοί και δολοφόνοι είναι ισοδύναμα εγκληματίες.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Η ημερομηνία της πρεμιέρας του Love Island - Τεράστια ανατροπή στους διαγωνιζόμενους

Στη μικρή οθόνη η ζωή του Νίκου Οικονομόπουλου - Η απόφαση του ΑΝΤ1 για τον τραγουδιστή

TAGS