Από TV24 Team

Στην ελληνική τηλεόραση φέτος υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός γι' αυτό ότι μπορεί κάθε κανάλι το κάνει ώστε να διατηρηθεί ψηλά στους πίνακες τηλεθέασης. Ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να παίξει το βράδυ του Σαββάτου ένα από τα καλύτερα χαρτιά του:

Μια αμερικανική μαύρη ψυχολογική ταινία θρίλερ του 2002 σε σκηνοθεσία Joel Schumacher, παραγωγή David Zucker και Gil Netter, σε σενάριο Larry Cohen και πρωταγωνιστή τους Colin Farrell στον ομώνυμο ρόλο, Forest Whitaker, Katie Holmes, Radha Mitchell και Kiefer Sutherland.

Ο τηλεφωνικός κατάλογος στον ΑΝΤ1

Ο Στου Σέπαρντ (Κόλιν Φάρελ) είναι ένας καλλιτεχνικός μάνατζερ που χάρη στο ταλέντο στα ψέματα καταφέρνει όχι μόνο να επιβιώνει, αλλά να κάνει και μια άνετη ζωή.

Ένα πρωινό στο κέντρο της πόλης, αφού τελειώνει τις δουλειές του μπαίνει σ’ ένα τηλεφωνικό θάλαμο από τον οποίο και καλεί την ερωμένη του.
Όταν όμως τελειώνει τη συνομιλία του μαζί της, το τηλέφωνο χτυπάει.

Ξέρει ότι πρόκειται για λάθος κλήση, αλλά η περιέργεια τον προτρέπει να το σηκώσεις. Ένα τηλέφωνο που χτυπά απαιτεί απάντηση, αλλά όταν ο Στου Σέπαρντ απαντά οι απαιτήσεις του συνομιλητή του (Κήφερ Σάδερλαντ) θα τον εκπλήξουν δυσάρεστα: έχει βρεθεί εμπλεκόμενος σε ένα βασανιστικό “παιχνίδι”.

«Κλείσε», του λέει η φωνή «και θα βρεθείς νεκρός».

Στην άλλη άκρη της γραμμής βρίσκεται ένας ελεύθερος σκοπευτής και τον απειλεί ότι θα τον πυροβολήσει αν το κλείσει.

Ένας αγωνιώδης διάλογος ξεκινά ανάμεσα στους δυο άνδρες, ενώ η αστυνομία έχει περικυκλώσει το θάλαμο, νομίζοντας ότι ο Στου είναι ο δολοφόνος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ένα συγκλονιστικό σίριαλ εποχής - Οι δηλώσεις των συντελεστών του ''Έρωτα φυγά''

Οι περίπλοκες ιστορίες στον ''Παράδεισο των κυριών'' - ''Έσκασαν'' τα πρώτα spoilers εκ των έσω