Από Στέλλα Μούτσιου

Για να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης, το κανάλι του OPEN προχώρησε σε μία τολμηρή κίνηση, προσθέτοντας στο πρόγραμμα της τηλεόρασης μία νέα σατιρική εκπομπή. Ο λόγος για το σόου "Λάβα" του Βαγγέλη Περρή.

Παρόλο που δεν έχει γίνει γνωστή η πρεμιέρα, ο σταθμός αποφάσισε να κυκλοφορήσει το πρώτο τρέιλερ και φαίνεται πως θα είνια μία εκπομπή που θα απασχολύσει, καθώς υπόσχεται πως θα προσεγγίσει την επικαιρότητα με μία άλλη ματιά, που άλλοι φοβούνται να αντιμετωπίσουν, και θα προχωρήσουν σε σοβαρές αναλύσεις για διάφορα ζητήματα.

Το τρέιλερ της εκπομπής του Βαγγελή Περρή "Λάβα"

Η ανακοίνωση του Open για το σόου

Η επικαιρότητα ζεματάει τόσο πολύ που λίγοι τολμούν να την αγγίξουν. Απουσιάζουν οι βαθιές αναλύσεις, οι τολμηρές προτάσεις, οι γενναίες δράσεις. Την ώρα που τα ειδησεογραφικά κάστανα κοχλάζουν, αναζητούνται αυτοί που θα τα βγάλουν από τη φωτιά και η Ιστορία διάλεξε:

  • Την κλασική Ελληνίδα μανούλα Ερμιόνη/ Ελπίδα/Κυριακή/ Κουζουλού.
  • Την παλαίμαχο δημοσιογράφο-ερευνήτρια Μπέμπα Αντιπαριώτη.
  • Τον υποψήφιο παίκτη ριάλιτι Ετιέν Μουστακάκη.
  • Την influencer με τα τεράστια giveaway, Ρεγγίνα Ροζασάματ.
  • Τον δάσκαλο αυτογνωσίας Άρη Κοντοχωριανόπουλο (γνωστός ως Τι-Καμασάλα).

Βαγγέλης Περρής Open

Επειδή «η ισχύς εν τη ενώσει», οι παραπάνω αναγνωρισμένοι διαμορφωτές της κοινής γνώμης, συντόνισαν τις δυνάμεις τους με τέσσερις κορυφαίους συγγραφείς που κοσμούν τα ελληνικά γράμματα: Την Αθηναΐδα Νέγκα, τη Χριστίνα Κατσαντώνη, τον Χρήστο Χριστόπουλο και τον Βαγγέλη Περρή.

Ήδη η ομάδα βρίσκεται σε κάθε γωνιά όπου η επικαιρότητα βγάζει σπίθες, για να δημιουργήσει ένα δισεβδομαδιαίο ντοκιμαντέρ που θα εκφωνεί η βαθιά φωνή του Νίκου Ψαρρά.

Ο κρατήρας σταματά πλέον να είναι αδρανής, ο φλοιός της συγκάλυψης σείεται, η «Λάβα» εντός ολίγου εκρήγνυται, το καυτό ποτάμι δεν γυρίζει πίσω!

Στο πλευρό των σχολιαστών και συγγραφέων θα βρίσκεται ο σκηνοθέτης Γιάννης Γαλανούλης και μία πλειάδα υπέροχων ηθοποιών: Σταυρούλα-Μελισσάνθη Κράτα, Τζούλη Σούμα, Βαγγέλης Παπαδάκης, Χρήστος Χριστόπουλος και Έλενα Κρεμλίδου.

Η «Λάβα» έρχεται στο νέο πρόγραμμα του OPEN.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μετακινήσεις στο ανοιχτό κανάλι - Το σημαντικό πρόσωπο που καλωσόρισε το Open

Μάχη ανάμεσα σε Mega, ΕΡΤ και Open