Από Ελένη Μήτση

Είναι γεγονός, πως η Εθνική ομάδα μπάσκετ απέκλεισε την Τσεχία και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ 2022, με τον Γιάννη Αντετοκουμπο να αποτελεί ένα δυνατό χαρτί σε ότι αφορά την πρόκριση αλλά και τους μελλοντικούς αγώνες.

Ο αγώνας Ελλάδα - Γερμανία για το Eurobasket 2022

H ώρα και η μέρα μετάδοσης του αγώνα, οι οποίες και γνωστοποιήθηκαν από την διοργανώτρια αρχή, με το Ελλάδα – Γερμανία να διεξάγεται σήμερα, Τρίτη 13/9 στις 21:30 από την ΕΡΤ1. Εκτός από τον σημαντικό αγώνα της Εθνικής, άλλοι 3 προημιτελικοί είναι προγραμματισμένοι για τη ίδια ημέρα αλλά και την Τετάρτη 14/9.

Στο άλλο ζευγάρι της αυριανής ημέρας θα έρθουν αντιμέτωπες Ισπανία και Φινλανδία (13/9, 18:15) ενώ το πρόγραμμα των προημιτελικών θα κλείσει την Τετάρτη με άλλα δύο παιχνίδια. Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Γαλλία και Ιταλία (14/9, 18:15) αλλά και το βραδινό Σλοβενία – Πολωνία (14/9, 21:30). (Δείτε εδώ αναλυτικά όλο το πρόγραμμα).

Εurobasket Ελλάδα - Γερμανία

''Σάλος'' στο twitter με τα σχόλια της Εθνικής Νιγηρίας για τον μπασκετμπολίστα

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο προσπαθούν να απασχολούν με ευχάριστες ειδήσεις, που έχουν να κάνουν με τη ζωή τους, με την πολύ πρόσφατη ανακοίνωση για την κυκλοφορία του trailer της ταινίας ''Rise'' να γεμίζει χαρά το κοινό τους.

Παράλληλα όμως έγιναν γνωστά και δυσάρεστα νέα για τα αδέρφια, που έχουν χαρίσει μεγάλες στιγμές στο μπάσκετ ενώ ετοιμάζονται να αγωνιστούν στην εθνική ομάδα μπάσκετ. Η φωτογραφία μάλιστα, που δημοσίευσε ο ίδιος ο Γιάννης προκάλεσε την Εθνική Νιγηρίας, η οποία κατέκρινε τις κινήσεις αυτές, στη συνέχεια όμως επανόρθωσε με ένα tweet.

«Πάντα θα αγαπάμε τον Γιάννη και ό,τι έχει κάνει για το άθλημα» έγραψε η ομάδα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Από μένα είναι ένα μεγάλο ΝΑΙ» - "Σείστηκε" ολόκληρο το Twitter με την νέα σειρά της ΕΡΤ ‘Κάνε ότι κοιμάσαι’

ΑΝΤ1, ΕΡΤ, ΣΚΑΪ, Alpha- Ποιο κανάλι έκανε 49,4% σε νούμερα (11/9) στην prime time