Από Πέννυ Μαστοράκου

Δεν είναι λίγες οι φορές που για πολλές σειρές μαθαίνουμε πράγματα που δεν είχαμε παρατηρήσει όσο παίζονταν, που δεν γνωρίζαμε μέχρι που τα αποκάλυψαν ηθοποιοί που έπαιζαν σε αυτά, και τις περισσότερες φορές δεν τα είδαμε ποτέ.

Μία από αυτές τις σειρές είναι και η αξέχαστη και ιδιαίτερα αγαπητή μέχρι και σήμερα στο κοινό, Δύο Ξένοι, (δείτε εδώ ποιος ηθοποιός της σειράς πέθανε απένταρος) και πριν λίγο καιρό η μητέρα της Μαρίνας, η γνωστή Ζωίτσα Κουντουράτου, έκανε μία τεράστια αποκάλυψη, αναφέροντας πως ο πατέρα της Μαρίνας, τον οποίο δεν είδαμε ποτέ στην τηλεόραση, θα εμφανιζόταν στον τρίτο κύκλο και θα τον ενσάρκωνε ο Θανάσης Βέγγος!

Η αποκάλυψη της Τιτίκας Στασινοπούλου

«Στους ‘Δυο Ξένους’ είπα το ‘ναι’ γιατί μου άρεσε το σενάριο, γέλασα πολύ. Το οικονομικό κομμάτι δεν με ενδιέφερε. Τον ρόλο μου ήταν αρχικά να τον κάνει η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, αλλά για Χ λόγους δεν μπορούσε. Η σειρά δεν πήγε για τρίτο κύκλο γιατί κάποιοι βασικοί ηθοποιοί δεν ήθελαν να συνεχίσουν κάτι το οποίο είναι κουταμάρα. Μάλιστα, οι σεναριογράφοι είχαν και κάποια σχέδια να εμφανιστεί ο πατέρας της Μαρίνας, ο άντρας μου, και να είναι ο Θανάσης Βέγγος» είπε χαρακτηριστικά.

H ηθοποιός που θα έπαιζε τη Νινέτα στους Δύο Ξένους

«Ναι Νινέτα χρυσό μου...», έλεγε σχεδόν σε κάθε επεισόδιο η κορυφαία Ντένη Μαρκορά κάθε φορά που μιλούσε στο τηλέφωνο με την κολλητή της φίλη. Η Νινέτα ήταν ένα πρόσωπο που δεν είδαμε ποτέ στους δύο κύκλους προβλήθηκαν στην επιτυχημένη σειρά του Mega, «Δύο Ξένοι».

Η Νινέτα ήταν κολλητή της Ντένης και ο άνθρωπος στον οποίο έλεγε τα πάντα για τον γιό της, την προσωπική της ζωή και φυσικά για την Μαρούσκα, την οικιακή βοηθό της.

Όπως είχαν αποκαλύψει οι σεναριογράφοι της σειράς, η Νινέτα επρόκειτο να κάνει την εμφάνισή της στον τρίτο κύκλο της σειράς. Ο κύκλος αυτός ωστόσο δεν τελείωσε ποτέ καθώς όπως είχαν πει οι δημιουργοί των «Δύο Ξένων», δεν ήθελαν να κουράσουν το κοινό και να τραβήξουν τη σειρά από τα μαλλιά.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει ωστόσο ο ηθοποιός που θα ενσάρκωνε τη θρυλική Νινέτα. Ενώ πολλοί θα περίμεναν να δουν κάποια εντυπωσιακή κυρία όπως η Ντίνα Κώνστα (η οποία είχε αποκαλύψει πως δεν παρακολουθεί τα επεισόδια της σειρας) που είχε αναλάβει τον ρόλο της Ντένης, οι σεναριογράφοι είχαν επιλέξει τον Σωτήρη Μουστάκα για να δώσει μία πιο κωμική πνοή στον ρόλο.

Νινέτα Δύο Ξένοι

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Δεν προβλήθηκε ποτέ στο Mega - Το τραγικό τέλος της σειράς «Ευτυχισμένοι Μαζί»

Μαύρο Ρόδο: Φτιάχτηκε αποκλειστικά για τη σειρά - Τα πρώτα πλάνα από το εντυπωσιακό μοναστήρι