Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Από το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, στις 09:50, ο Νίκος Μάνεσης «κλείνει» το καθιερωμένο πλέον ραντεβού του με τους τηλεθεατές στον «αέρα» του Alpha. Ο πρωταγωνιστής της πρωινής ζώνης του σαββατοκύριακου με διεισδυτική ματιά, με ρεπορτάζ μπροστά και πίσω από τις κάμερες, με θεματολογία που αφορά σε όλη την Ελλάδα «φωτίζει» γεγονότα κι αποκαλύπτει αλήθειες.

Πάντοτε στο πλευρό των τηλεθεατών, δίπλα στις ανάγκες τους, σε όλα όσα τους απασχολούν και τους προβληματίζουν, με τον άνθρωπο στο επίκεντρο, με ενσυναίσθηση και αντικειμενικότητα, με σεβασμό και υπευθυνότητα.

Η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» επιστρέφει για 6η συνεχόμενη χρονιά κάθε Σαββατοκύριακο με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας και πρέπει να γνωρίζουμε. Και φυσικά οι ειδήσεις, οι ζωντανές συνδέσεις, τα πρόσωπα, οι ιστορίες, τα σχόλια σε παράλληλη μετάδοση μέσα από τα social media της εκπομπής.

Αρχισυνταξία: Ασπασία Κάρλου

To trailer της εκπομπής του Νίκου Μάνεση

Νέα αρχή κάνει και η σύζυγός του, Φαίη Μαυραγάνη

Πέρασαν 11 χρόνια, ωστόσο η Φαίη Μαυραγάνη επέστρεψε στον ΑΝΤ1, εκεί όπου θα αναλάβει την εκπομπή «Στούντιο με Θέα» τα πρωινά του Σαββατοκύριακου.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια αποχώρησε πριν από λίγους μήνες από το Open και πλέον είναι έτοιμη να κάνει μία νέα αρχή στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Η παρουσιάστρια θα αναλάβει την εκπομπή «Στούντιο με θέα». Ήταν η εκπομπή που παρουσίαζε πριν από μια δεκαετία ο σύζυγός της, Νίκος Μάνεσης. Σε αυτήν την εκπομπή μάλιστα ήταν συμπαρουσιάστρια και αυτή η εκπομπή τους έφερε κοντά με κατάληξη φυσικά τον μακρόχρονο γάμο τους και τα δύο τους παιδιά.

«Η @fei_mauragani επιστρέφει τον Σεπτέμβριο στο δικό της #StudioMeThea! Εδώ, κάθε σαββατοκύριακο θα μοιράζεται ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο!» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτηση του ΑΝΤ1.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πήρε και επίσημα τη θέση της Σκορδά - Το επίσημο trailer του Πρωινού με τη Δούκισσα Νομικού και τον Γιώργο Λιάγκα

Mega: Ο κύβος ερρίφθη - Η απόφαση για τη ζώνη που άφησε κενή η Κατερίνα Καραβάτου