Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μετά από έναν χρόνο τηλεοπτικής απουσίας, η Δούκισσα Νομικού επιστρέφει δριμύτερη στον ΑΝΤ1, με τον σταθμό του Αμαρουσίου να ανακοινώσει την επανέναρξη της συνεργασίας του με την παρουσιάστρια πριν από λίγα λεπτά.

Βέβαια πριν από μερικές εβδομάδες, η εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί», είχε ήδη ανακοινώσει άτυπα πως η Δούκισσα Νομικού θα βρίσκεται στον ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, ωστόσο η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού δεν αναφέρει σε ποιο πρότζεκτ θα τη δούμε.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την επιστροφή της Δούκισσας Νομικού

Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την επιστροφή της Δούκισσας Νομικού στην οικογένειά του.

Πρόσωπο με ιδιαίτερη λάμψη, αυθεντική και επικοινωνιακή προσωπικότητα, η Δούκισσα Νομικού θα συναντήσει και πάλι τους τηλεθεατές, μέσα από την ψυχαγωγική ζώνη του καναλιού.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια θα γράψει με τη θετική της ενέργεια, αλλά και τη σύγχρονη ματιά της, το νέο κεφάλαιο της επιτυχημένης τηλεοπτικής της πορείας στον ΑΝΤ1.

Δούκισσα Νομικού ΑΝΤ1

Ποιο πρόσωπο θέλει ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή πέρα από τη Δούκισσα Νομικού

Σαν να μην έφτανε που η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας κάνουν την ίδια μέρα πρεμιέρα (δείτε εδώ ποια είναι ημερομηνία), οι δύο παρουσιαστές φαίνεται πως έχουν κοινές βλέψεις για τις εκπομπές τους, γεγονός που τους φέρνει συχνά σε αντιπαράθεση.

Η Φαίη Σκορδά είναι έτοιμη να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στον ΣΚΑΪ, μετά από την πολύχρονη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1 και την ηχηρή αποχώρησή της από το κανάλι του Αμαρουσίου. Από την άλλη, ο Γιώργος Λιάγκας μένει πλέον μόνος στο Πρωινό, το οποίο αλλάζει ριζικά και αποκτά πιο ενημερωτικό χαρακτήρα.

Μπορεί αρχικά να είχε ακουστεί έντονα πως το Πρωινό θα προσπαθήσει να απομακρυνθεί από την εικόνα που είχε όλα αυτά τα χρόνια, περιορίζοντας τη ζώνη της μαγειρικής, ωστόσο ο ΑΝΤ1 θεώρησε πως κάτι τέτοιο θα ήταν λάθος.

Σκορδά Λιάγκας Μπαρμπαρίγου

Κάπως έτσι, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έφτασαν να «κυνηγούν» την ίδια μαγείρισσα για την εκπομπή τους. Ο λόγος φυσικά για την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία όπως όλα δείχνουν, επιστρέφει στην πρωινή ζώνη και τη στήλη της μαγειρικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού TV24 που κυκλοφορεί, οι δύο εκπομπές έκαναν κρούση στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και η ζυγαριά γέρνει προς την πλευρά του Γιώργου Λιάγκα μιας και η παρουσιάστρια φέρεται να αρνήθηκε την πρόταση που δέχθηκε από τον ΣΚΑΪ και την εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Επιστρέφει ανανεωμένο το Στούντιο 4 - Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας

Εξελίξεις με την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega - Σημαντική αλλαγή στην ομάδα της