Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η μεγάλη στιγμή επιτέλους έχει φτάσει στην Elif και η Μελέκ αθωώνεται στη δίκη που γίνεται. Όλοι χαίρονται εκτός από την Κιγιμέτ, η οποία σκοτώνοντας τη δικηγόρο Φικρέτ, πίστευε πως η Μελέκ θα σάπιζε στο κελί της. Τώρα όμως η Μελέκ επιστρέφει έτοιμη να πάρει εκδίκηση και να ξεσκεπάσει την πλεκτάνη που στήθηκε εναντίον της.

Ο Κερέμ είναι απογοητευμένος και λέει στη Χουμεϊρά τι του είπε η Ασλί. Παρόλο που αρχίζει να ανησυχεί γι’ αυτόν, η Χουμεϊρά προσπαθεί να του δώσει ελπίδα. «Δεν υπάρχει περίπτωση να με συγχωρέσει έτσι όπως της φέρθηκα! Αν έβλεπες το βλέμμα της, με κοιτούσε με μίσος! Δεν θέλει να με δει ποτέ ξανά», λέει εκείνος και η Χουμεϊρά του κρατά το χέρι και του λέει μια καλή κουβέντα: «Θα δεις που όλα θα πάνε καλά».

Στο μεταξύ, ο Λεβέντ της ετοιμάζει μια έκπληξη όταν την πηγαίνει για πικ νικ και η Χουμεϊρά νιώθει σαν να ζει σε ένα όνειρο και βρίσκεται στα σύννεφα, ενώ ο αγαπημένος της δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της. Την ίδια ώρα, ο Μαχίρ πηγαίνει να δει τη Μελέκ παρόλο που δεν είναι μέρα επισκεπτηρίου και η Μελέκ ξαφνιάζεται όταν τον βλέπει. «Ήρθα να σας δω για τελευταία φορά! Όταν βγεις από εδώ θα συναντηθείς με την Ελίφ και όλα θα πάρουν πια τον δρόμο τους», της λέει.

Elif Μελέκ Μαχίρ

Η Μελέκ τον κοιτάζει με απορία και δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει, ενώ φεύγοντας τον ρωτάει αν ήθελε στην πραγματικότητα να της πει κάτι άλλο. Εκείνος την αγκαλιάζει σφιχτά. Φυσικά, η Μελέκ δεν βγάζει νόημα από τη συμπεριφορά του. Από την άλλη πλευρά, η Κιγιμέτ καλεί τον Μαχίρ επίμονα αλλά δεν καταφέρνει να μιλήσει μαζί του.

Εκείνος μετά τη φυλακή πηγαίνει στο γραφείο της Φικρέτ, έτοιμος πια να ομολογήσει όλη την αλήθεια για το ποιος είναι, ποια είναι η μητέρα του και τα σχέδια που μαζί οργάνωσαν για να καταστρέψουν τους Χακτανίρ. Αυτή την απόφαση ο Μαχίρ την πήρε όταν έμαθε πως η Φιντάν προσπάθησε για άλλη μια φορά να σκοτώσει τη Μελέκ στη φυλακή μετά από εντολή της Κιγιμέτ. «Ήρθε το τέλος σου, μητέρα», μονολογεί ο ίδιος και πάει στο γραφείο τής Φικρέτ.

Η ομολογία του Μαχίρ στη σειρά Elif

«Μου είναι δύσκολο να σας μιλήσω για όλα αυτά που έχω να πω, αλλά για το καλό της Μελέκ πρέπει επιτέλους να μαθευτεί η αλήθεια. Βασικά, η ουσία είναι πως η έχθρα της Κιγιμέτ για τη Ματσιντέ υπάρχει από πολύ παλιά, όταν ερωτεύτηκαν τον ίδιο άντρα και αυτός επέλεξε τη Ματσιντέ.

Στη συνέχεια η Κιγιμέτ με το παιδί της έφυγαν μακριά και έζησαν πολύ δύσκολα χρόνια. Δούλευε πολύ σκληρά για να μεγαλώσει το παιδί της και η Κιγιμέτ πάντα κατηγορούσε για τη ζωή που ζούσε την αδελφή της. Έτσι είχε σχεδιάσει να πάρει και την έπαυλη, αλλά και τις μετοχές της εταιρείας για να την εκδικηθεί.

Γι’ αυτόν τον λόγο επιδείνωσε την υγεία της Ματσιντέ με το να αλλάζει τα χάπια της. Ηθελε να την κάνει να της γράψει την έπαυλη και παράλληλα έπαιζε παιχνίδια με την οικογένεια Χακτανίρ. Μόνο ένα άτομο ήταν το εμπόδιο στα σχέδιά της και αυτή είναι η Μελέκ. Η Ματσιντέ είχε αποφασίσει να σώσει κάποιες μετοχές στον ανιψιό της, αλλά όταν εκείνος πέθανε, έψαχνε τη γυναίκα και το παιδί του. Τη Μελέκ και την Ελίφ, δηλαδή.

Elif η ομολογία του Μαχίρ

Όμως η Μελέκ συστήθηκε στην οικογένεια ως Σερτσέ και έτσι η Ματσιντέ δεν ήξερε ότι είχε μπροστά της αυτή που έψαχνε, αλλά και η Μελέκ δεν έχει ιδέα για όλα αυτά. Η Κιγιμέτ ήταν η μόνη που το ήξερε. Η Μελέκ άρχισε να υποψιάζεται πως κάτι κακό κάνει η Κιγιμέτ στη Ματσιντέ και έτσι η Κιγιμέτ για να προστατευτεί άρχισε να παγιδεύει τη Μελέκ για να την κατηγορήσει. Όλα ήταν σχέδιο της Κιγιμέτ», λέει ο Μαχίρ και η Φικρέτ σοκάρεται με όσα μαθαίνει.

Αναρωτιέται όμως: «Πώς τα γνωρίζετε όλα αυτά;», τον ρωτάει και τότε εκείνος της ρίχνει τη βόμβα: «Ήμουν κι εγώ μέρος αυτού του σχεδίου! Είμαι ο γιος της Κιγιμέτ». Και συνεχίζει: «Εναντιώθηκα μαζί της όταν άρχισε να προκαλεί κακό στους ανθρώπους! Κάθε φορά όμως με παγίδευε κι εμένα. Στο τέλος αποφάσισα να προστατεύσω αυτούς που ήθελε να κάνει κακό». Η Φικρέτ του λέει πως τον εμπιστεύεται και δεν πιστεύει πως θα δραπετεύσει, αλλά στο δικαστήριο θα πρέπει ο ίδιος ενώπιον όλων να ομολογήσει την αλήθεια και να υποστεί τις συνέπειες. Η γραμματέας τους ακούει και ενημερώνει την Κιγιμέτ.

Αργότερα εκείνη συναντά τον γιο της και αισθάνεται άβολα λόγω της συμπεριφοράς του. Στη φυλακή, η Γκαρίς λέει στη Μελέκ ότι ο Μαχίρ είναι ερωτευμένος μαζί της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Elif: «Φως στο τούνελ» για τη Μελέκ - Μετά από τόσες τραγωδίες επιτέλους...

Άσχημα μαντάτα για την Elif στο Star - Έγινε γνωστό πως...

TAGS