Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Σίσσυ Χρηστίδου και η εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι επιστρέφουν σε λίγο καιρό στο πόστο τους στο πρωινό του Σαββατοκύριακου, με μικρές αλλαγές, οι οποίες έχουν να κάνουν με την ομάδα που θα έχει δίπλα της η παρουσιάστρια.

Πολλές ήταν οι φήμες που ήθελαν αρκετούς από τους συνεργάτες της εκπομπής να αποχωρούν, ωστόσο η Σίσσυ Χρηστίδου μετράει μόλις μία απώλεια για τη σεζόν 2022-2023 (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε η τελευταία εκπομπή της σεζόν).

Η απώλεια αυτή δεν είναι άλλη από τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος είχε ήδη αποχωρήσει από το Χαμογέλα και Πάλι πριν τελειώσει η περασμένη σεζόν.

Τόσο ο Νίκος Συρίγος όσο και η Ελένη Βουλγαράκη, που ακούστηκε πως θα φύγουν, μένουν στη θέση του και φυσικά στο πλευρό της Σίσσυς παραμένει ο αγαπημένος της φίλος και κουμπάρος, Παύλος Σταματόπουλος.

Το trailer της νέας σεζόν του Χαμογέλα και Πάλι

Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου για το κλείσιμο της εκπομπής της

Αυλαία για την φετινή σεζόν έριξε το πρωί της Κυριακής 10/7 η εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, με την Σίσσυ Χρηστίδου και τους συνεργάτες της να ανανεώνουν το ραντεβού τους με το τηλεοπτικό κοινό για την επόμενη χρονιά.

Μάλιστα, η όμορφη παρουσιάστρια προχώρησε σε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από την τελευταία εκπομπή αλλά και το γλέντι που ακολούθησε μετά, τις οποίες και συνόδευσε με ένα πολύ συγκινητικό κείμενο.

«Η δουλειά που κάνουμε είναι η μισή μας ζωη.. Ελπίζω λοιπόν, να κάνετε μια δουλειά που αγαπάτε… Ελπίζω να βρίσκεστε σε ένα περιβάλλον, που σας δίνει πληρότητα, ασφάλεια, φροντίδα, αγάπη.. Είχα την ευλογία, στην πιο δύσκολη χρόνια της ζωής μου, να έχω αυτήν εδώ την αγκαλιά.. Παιδιά.. δεν θα ήμουν όρθια χωρίς εσάς.. …σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.. Season 4 but also 1 ???? Luckiest girl in the world!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

View this post on Instagram

A post shared by Sissy (@sissychristidou)

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πάμε Δανάη: Απαράλλαχτη η ομάδα - Κυκλοφόρησε το trailer για τη νέα σεζόν

Mega Καλημέρα: Στον αέρα το πρώτο trailer για τη νέα σεζόν - Το πρόσωπο που παίρνει τη θέση της Φλορίντας Πετρουτσέλι