Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το Mega Καλημέρα επιστρέφει για τη νέα σεζόν, άκρως ανανεωμένο, με νέα πρόσωπα μιας και η Φλορίντα Πετρουτσέλι, πήρε την απόφαση να φύγει από την εκπομπή προκειμένου να αφοσιωθεί στην οικογένειά της (δείτε εδώ την ανακοίνωση της Μελέτη).

Η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη θα βρίσκεται και πάλι στο πρόγραμμα του Mega από τη νέα σεζόν και έτσι πριν από λίγη ώρα κυκλοφόρησε και το πρώτο trailer, με την ομάδα που θα έχει στο πλευρό της η παρουσιάστρια.

Τη θέση της Φλορίντας Πετρουτσέλι παίρνει η Άννα Ζηρδέλη, η οποία «μετακόμισε» στο Mega Καλημέρα από το Super Κατερίνα της Κατερίνας Καινούργιου.

Το trailer του Mega Καλημέρα

Οι πρώτες δηλώσεις της Πετρουτσέλι για την αποχώρησή της από το Mega Καλημέρα

«Πήρα την απόφαση να αποχωρήσει μετά από καιρό για προσωπικούς λόγους δεν γινόταν να συνεχιστεί. Σε καμία περίπτωση δεν ψυχράνθηκαν οι σχέσεις. Η Ελεονώρα το γνώριζε πριν από το Πάσχα όπως και το καάλι44. Εκείνη τον ξέρει τον λόγο και τον κατάλαβε με στήριξε όπως θα με στήριζε ένας άνθρωπος που με νοιάζεται. Έβγαλα έρπη μέχρι να της το πω».

Αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί προτάσεις για τη νέα σεζόν και ότι θα ήθελε να κάνει κάτι διαφορετικό τηλεοπτικά από αυτό που έκανε στο πλευρό της κουμπάρας της, Ελεονώρας Μελέτη. Όσα γράφτηκαν περί ωραρίου δεν ισχύουν θα συνεχίσω να δουλεύω αλλά οι λόγοι της αποχώρησης μου ήταν προσωπικοί. Έχω δεχτεί ωραίες προτάσεις αλλά θα δούμε. Θέλω να κάνω κάτι που να μου αρέσει να περνάω ωραία».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαρία Μπακοδήμου: Αυτή θα είναι η ομάδα της στην εκπομπή της στον ΣΚΑΪ

Οι Δεκατιανοί: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα της νέας ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ