Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε το μεσημέρι της Τετάρτης (27/4) στην εκπομπή της μετά τις πασχαλινές διακοπές της και ένα από τα θέματα που σχολίασε ήταν ο θάνατος του ενός παιδιού του Κριστιάνο Ρονάλντο στην γέννα (δείτε εδώ τη συγκινητική ανάρτηση του ποδοσφαιριστή).

Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για το τραγικό συμβάν

«Μάθαμε τα νέα του όλοι. Νιώσαμε ένα τσίμπημα, μία στεναχώρια, ένα σφίξιμο… Είδες τελικά, είτε έχεις πολλά παιδιά και έχει αρκετά, είτε είσαι επιτυχημένος και είναι πάρα πολύ… είτε είσαι καλά με τον άνθρωπό σου, δεν υπάρχει περίπτωση να χάσεις ένα παιδί, ακόμα και όταν δεν το έχεις δει γιατί απ’ ότι κατάλαβα το έχασε στη γέννα, το ένα από τα δύο τους παιδιά, και να μην πάθεις…»

Η πρώτη ανάρτηση του ποδοσφαιριστή για τον χαμό του παιδιού του

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση πως το ένα από τα δύο δίδυμά του έφυγε από τη ζωή, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποφάσισε να κάνει την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Άλλωστε ο ποδοσφαιριστής επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις του και προσπαθεί να βρει τα πατήματά του μετά το τραγικό συμβάν που έπληξε την οικογένειά του.

Στην ανάρτηση που αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους, ανέβασε ένα βίντεο από το κατάμεστο Άνφιλντ που χειροκροτά στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γουινάιτεντ με την Λίβερπουλ για να αποδώσει φόρο τιμής στον κορυφαίο ποδοσφαιριστή για τον χαμό του παιδιού του.

«Ένας κόσμος… Ένα άθλημα… Μια παγκόσμια οικογένεια… Ευχαριστώ, Άνφιλντ. Εγώ και η οικογένειά μου δεν θα ξεχάσουμε ποτέ αυτή τη στιγμή σεβασμού και συμπόνιας», έγραψε χαρακτηριστικά ο ποδοσφαιριστής στην ανάρτησή του.