Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Απόψε, Τρίτη 5 Ιουλίου, στη 01:20 στο MEGA, το λεωφορείο του «Night Out» με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, τριγυρνάει και πάλι στους δρόμους και μεταφέρει τους επιβάτες του στις πιο τολμηρές περιπέτειες και extreme εμπειρίες.

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται τον αγαπημένο ηθοποιό Τάσο Ιορδανίδη και τον «στριμώχνει» με τις πιο απρόβλεπτες ερωτήσεις στην καθιερωμένη ανάκριση.

Στην πρώτη του δοκιμασία, ο καλεσμένος επιβιβάζεται σε ένα jet ski και ζει μια extreme εμπειρία αναπτύσσοντας ταχύτητα. Θα καταφέρει να παραμείνει σταθερός και να μην πέσει στο νερό;

Οι προκλήσεις συνεχίζονται με τον Τάσο Ιορδανίδη να μαθαίνει latin χορούς και πολεμικές τέχνες. Μια δασκάλα χορού θα του κάνει ταχύρρυθμα μαθήματα salsa προκειμένου να μας εντυπωσιάσει με τις χορευτικές του φιγούρες. Στη συνέχεια, θα διδαχθεί τις βασικές κινήσεις καράτε και αμέσως μετά θα πάρει μέρος σε έναν αγώνα.

Η εκπομπή ολοκληρώνεται με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και τον Τάσο Ιορδανίδη να δειπνούν στο «Νight Out Restaurant». Ο καλεσμένος μιλάει για τη σύζυγό του Θάλεια Ματίκα και την οικογένειά τους, για τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς», αλλά και για την απόφασή του να χάσει τα περιττά κιλά του. Στο τέλος, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και ο Τάσος Ιορδανίδης γυρνούν το καθιερωμένο TikTok βίντεο.

Συντελεστές:

  • Αρχισυνταξία: Μαργαρίτα Δρούτσα
  • Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
  • Διεύθυνση φωτογραφίας: Ραφαέλλος Γεωργίου
  • Executive Producer: Make it Productions
  • Τη μουσική των τίτλων της εκπομπής έχει γράψει ο Χρήστος Δάντης.

«NIGHT OUT» ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΧΑΡΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

ΑΠΟΨΕ, ΤΡΙΤΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΣΤΗ 01:20 ΣΤΟ MEGΑ

To trailer του αποψινού (5/7) επεισοδίου του Night Out

Η σπάνια εξομολόγηση του Τάσου Ιορδανίδη για την σύζυγό του

Η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης βρέθηκαν καλεσμένοι το μεσημέρι της Κυριακής 21/11 στην εκπομπή «DOT» όπου προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, οι δυο τους δεν δίστασαν να μιλήσουν για όλους και για όλα αφού αναφέρθηκαν στη σχέση τους αλλά και το πως η Θάλεια Ματίκα υποστήριξε τον Τάσο Ιορδανίδης όταν προσπάθησε να χάσει κάποια κιλά.

Με αφορμή του γνωστού ηθοποιού στη σειρά του mega «Η γη της Ελιάς» (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης) αποκάλυψε πως θέλησε να χάσει τα παραπάνω κιλά που είχε. Μάλιστα η σύζυγός του ανέφερε χαρακτηριστικά πως: Ο Τάσος όλα αυτά τα χρόνια που ήταν στο επιχειρείν του θεάτρου είχε αφήσει παρά πολύ το κομμάτι της εμφάνισης του.

Το είχε παραμελήσει τρομερά, δεν προλάβαινε, ξεσπούσε στις ένοχες απολαύσεις της ζωής. Κρυβόταν πίσω από ρόλους, κάποια στιγμή στην καραντίνα τα πράγματα έφτασαν στο αμήν, σε σημείο που εγώ που δεν ασχολούμαι με αυτά του είπα “Τάσο πρέπει όπωσδήποτε κάτι να γίνει”. Του χτύπησα το καμπανάκι πολλές φορές».

Από την άλλη ο Τάσος Ιορδανίδης έκανε μια τρυφερή εξομολόγηση: «Θαυμάζω την ακεραιότητά της. Το λέω πάντα όταν με ρωτάνε. Δεν έχω συναντήσει πιο ακέραιο άνθρωπο από την κυρία.

Δεν πρόκειται ποτέ για το συμφέρον της και το συμφέρον κάποιου δικού της, όσο και να αγαπάει τον εαυτό της και όσο και να αγαπάει και τους γύρω της, να αδικήσει κάποιον.

Επίσης έχει βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο όλα αυτά τα χρόνια σύμφωνα με τις δυνατότητές της. Η Θάλεια είναι ουσιαστικά καλή μάνα. Εγώ δεν είμαι τόσο καλός άνθρωπος όσο η Θάλεια».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Φεύγει από τις Άγριες Μέλισσες και πάει στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Μαζί στην ζωή μαζί και στην τηλεόραση - Πρωταγωνιστές στην ίδια σειρά Παπαζήσης και Παντούση