Από TV24 Team

Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση συνεχίζουν τον νέο κύκλο επεισοδίων στο Open TV! Αυτή τη φορά, ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ συνεχίζουν τα ταξίδια στην Ελλάδα και συγκεκριμένα το ταξίδι στην παγκοσμίως διάσημη και πανέμορφη Σαντορίνη, με δύο νέα επεισόδια back to back, Σάββατο 03 Ιουλίου στις 17:45 με το τρίτο μέρος του ταξιδιού στο νησί και Κυριακή 04 Ιουλίου στις 17:45 με το τέταρτο.

Στο επεισόδιο του Σαββάτου 03/07, O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ μας ξεναγούν στο ηφαίστειο, τον αληθινό πρωταγωνιστή της Σαντορίνης, και κάνοντας κρουαζιέρα με καταμαράν μας παρουσιάζουν την άγνωστη όψη του νησιού, τη Νέα Καμένη, αλλά και τη Θηρασιά.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του κάνουν shopping στα Φηρά, επισκέπτονται τις υπέροχες παραλίες της Σαντορίνης και μας προτείνουν τις καλύτερες επιλογές για διαμονή και φαγητό στο νησί.

Στο επεισόδιο της Κυριακής 04/07, ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ συνεχίζουν το ταξίδι στη Σαντορίνη και συγκεκριμένα στην Οία, το πιο διάσημο χωριό του νησιού με το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα!

Μας παρουσιάζουν τον οικισμό της Οίας, ανακαλύπτουν τα σημεία με την καλύτερη θέα για το ξακουστό ηλιοβασίλεμα, κάνουν τις αγορές τους σε μοντέρνα και πρωτοποριακά καταστήματα και δοκιμάζουν πεντανόστιμα φαγητά στα πιο hot σημεία της Οίας.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του επισκέπτονται το Εμπορειό για να ανακαλύψουν την ανεξερεύνητη Σαντορίνη, μαγεύονται από την παράξενη και ταυτόχρονα μοναδική Κόκκινη Παραλία, βιώνουν μοναδικές εμπειρίες ζωής σ’ ένα υπέροχο beach bar, δοκιμάζουν πειραγμένες παραδοσιακές γεύσεις και μένουν έκπληκτοι από το γεγονός ότι στη Σαντορίνη φτιάχνουν και μπίρα!

Δείτε το trailer στο Travelstyle.gr

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο Τάσος Δούσης προτείνει: 5 όμορφα ξενοδοχεία της Αίγινας με τιμή κάτω από 50 ευρώ

5+1 «κρυφές» παραλίες της Αττικής - Ο Τάσος Δούσης προτείνει