Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Εκτός του δελτίου ειδήσεων του Mega πρόκειται να βρεθεί για μία εβδομάδα η Ράνια Τζίμα, όπως έγινε γνωστό μέσα από ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η Κατερίνα Παναγοπούλου, η οποία θα την αντικαταστήσει.

Μέχρι στιγμής, η Ράνια Τζίμα παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων από τη Δευτέρα έως και την Πέμπτης, ενώ Σάββατο με Κυριακή τη σκυτάλη παίρνει η Κατερίνα Παναγοπούλου. Μάλιστα πρόκειται για ένα δίδυμο που έχει καταφέρει να εκτοξεύσει το δελτίο του Μεγάλου Καναλιού στις πρώτες θέσεις της τηλεθέασης.

Αυτή την ε

Η ανακοίνωση της Κατερίνας Παναγοπούλου για το δελτίο του Mega

«Εκτάκτως όλη την εβδομάδα μαζί στο κεντρικό δελτίο του MEGA στις 19.45», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Ποιες εκπομπές του Mega θα συνεχιστούν και την επόμενη σεζόν

Το μεγάλο κανάλι άφησε σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις και ετοιμάζεται πυρετωδώς για μια ακόμα καλύτερη χρονιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόγραμμα θα αλλάξει άρδην αλλά κάποια βασικά προγράμματα θα κρατηθούν. Και αυτά αφορούν κυρίως στην ενημέρωση του τηλεοπτικού κοινού. Τα «Κοινωνία ώρα Mega», «Mega καλημέρα» και «Mega Σαββατοκύριακο», θα συνεχίσουν την πορεία τους, ενώ και η Αγγελική Νικολούλη θα εξακολουθήσει να συμβάλλει με τον δικό της μοναδικό τρόπο στις αστυνομικές και ανεξερεύνητες υποθέσεις αυτού του τόπου με το «Φως στο τούνελ».

Αγγελική Νικολούλη Φως στο Τούνελ

Επειδή όμως ένα κανάλι για να είναι πετυχημένο θα πρέπει να έχει και ψυχαγωγία, οι ιθύνοντες αποφάσισαν να μη στερήσουν από το κοινό την παρέα της «Ελένης» και φυσικά του «Πάμε Δανάη». Και κάθε Σαββατοκύριακο η Σίσσυ Χρηστίδου θα μοιράζει και πάλι χαμόγελα στο «Χαμογέλα και πάλι!».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Εκτός ALPHA και σήμερα (14/6) ο Σασμός - Τι συμβαίνει;

Αγωνία πριν το 4o live του X-Factor - Ποιος θα αποχωρήσει;