Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Την Πέμπτη 19 Μαΐου, στη 01:20 στο MEGA, το «Night Out» βγαίνει ξανά στους δρόμους και βάζει τις πιο απίθανες προκλήσεις στους καλεσμένους του.

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται στο λεωφορείο του «Night Out» τον αγαπημένο ηθοποιό Σπύρο Νικολαΐδη από την επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς» και τον «ανακρίνει» με τις πιο αδιάκριτες και «τρελές» ερωτήσεις (δείτε εδώ τι θα απογίνει ο χαρακτήρας του).

Στη συνέχεια, ο Σπύρος Νικολαΐδης έρχεται αντιμέτωπος με δύο απανωτές extreme προκλήσεις. Αρχικά, κάνει ελεύθερη πτώση από αεροσκάφος και συνεχίζει να ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη με μια off-road διαδρομή με motocross. Θα καταφέρει να μας εντυπωσιάσει με τα άλματά του στη χωμάτινη πίστα;

Οι δοκιμασίες συνεχίζονται με «Θάρρος ή Αλήθεια» και τον καλεσμένο να επιχειρεί μια φάρσα στη σύντροφό του, Μελίνα. Η ίδια όμως μπαίνει ξαφνικά στο λεωφορείο για να του κάνει έκπληξη. Οι δυο τους μιλούν για τη σχέση τους και παίζουν ένα παιχνίδι ερωτήσεων, το οποίο αποκαλύπτει πόσο καλά γνωρίζει ο Σπύρος Νικολαΐδης την αγαπημένη του!

Τέλος, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης συναντά τον Σπύρο Νικολαΐδη στο «Night Out Restaurant» για μια ειλικρινή κουβέντα και φυσικά το καθιερωμένο TikTok βίντεο.

Συντελεστές:

  • Αρχισυνταξία: Μαργαρίτα Δρούτσα
  • Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
  • Διεύθυνση φωτογραφίας: Ραφαέλλος Γεωργίου
  • Executive Producer: Make it Productions
  • Τη μουσική των τίτλων της εκπομπής έχει γράψει ο Χρήστος Δάντης.

Το trailer του Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη

Πότε τελειώνει η Γη της Ελιάς

Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα που έχει αφήσει η Βάνα Δημητρίου και να προλάβει να μάθει κανείς μέχρι τα τέλη Ιουνίου, αρχές Ιουλίου που θα ολοκληρωθεί η καθημερινή σειρά του μεγάλου καναλιού. Για τη διαμάχη της Βασιλικής με τη μητέρα και τον αδελφό της; Για το αν θα παντρευτεί η Χάιδω με τον Λυκούργο, για το αν θα κάνει παιδί η Ιουλία ή για το αν θα πιάσει ο Γιώργης Κουράκος τον Αλέξη; Είμαστε σίγουροι πως μέχρι το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν τα περισσότερα από αυτά τα ερωτήματα θα έχουν απαντηθεί και οι δημιουργοί της σειράς θα έχουν δημιουργήσει ακόμα τόσα.

Γη της Ελιάς φινάλε

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς - Σούπερ αποκλειστικό: Αποκαλύπτεται το πρόσωπο του Δημοσθένη - Το θανάσιμο μυστικό βγαίνει στη φόρα πριν το φινάλε

Αφροδίτη Λιάντου: Ποιος είναι ο πατέρας της - Ο πρώην σύζυγος της Εβελίνας Παπούλια